GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arakodore yedek olarak müthiş olur ama onun içinde pahalı olur artık. İlk 11 için ise kesmez Osimhen ayrılırsa ilk iş Guirassy'e gidilir herhalde. Ben belki bir de Balogun ve Nicklos Jackson'un gündeme gelmesini kesin görüyorum eğer Osimhen bir yere giderse. Tabi gideceği takım önemli oraya göre bir takas + para bile gündeme gelebilir.
Bizim için en iyi senaryo United - Hojlund, Arsenal - Gyokeres ( Hojlund - Napoli kiralık mi bonservisli mi bilmiyorum)
Bu ikisi olmazsa %99 Sorloth olacak

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Singo diye bir heriften neredeyse hiç faydalanamamışken 30 bons 5 vermek

Osimhen’den sezonun yarısında faydalanamamak.

Şu an şampiyonluk kesinleşmediyse temel sebep bu ikisi, boşuna analize falan gerek yok.

İptal edilen gol rezaletine rağmen çok keyifli bir hafta idi

Yücelerin yücesi reisimizin futbol oynadığı Esenler Erokspor Süper Ligimize güç ve renk katacak

Ilk yıl Avrupa yok
2. ve 3. yilda tersi senaryoda fener Şubat ayında elenip biz devam etsek muhtemelen yine şampiyon olamazdık
Tek sebebi de iyi oyun kötü oyun değil bildiğin oyuncu eksikliği olurdu.
Mesela elemanın yazdığı gibi devre arası veya sezon başında oturaklı bir 6 numara alsaydık güle oynaya şampiyonduk.

Singo diye bir heriften neredeyse hiç faydalanamamışken 30 bons 5 vermek

Osimhen’den sezonun yarısında faydalanamamak.

Şu an şampiyonluk kesinleşmediyse temel sebep bu ikisi, boşuna analize falan gerek yok.
Valla singo'yu aldıgimiz paraya gonderebilirsek oradan gelecek her kurusu 10 numara pozisyonuna veririm. Ilkay'da neredeyse katkı yapmadı patron

SmartSelect_20260420_124226_Samsung Browser.webp

Boy kısaymış teknik olsa bari

17 yaşındaki çocuğu oyuna atıp hem oyuncuyu hem Kadıköy 3 puanını kaybettik , oysaki haftasonu derbiye rahat rahat kafamız güzel çıkacaktık yine
Ben taraftarımızın büyük bir kısmını genç oyuncu konusunda samimi bulmuyorum malesef. O maçtan sonraki ilk idmanda, ilk iç saha maçında Arda'ya bariz bir destek verip, sana inanıyoruz güveniyoruz canın sağolsun mesajı verilebilirdi kaldıki çok bariz bir hatası yoktu.

Ben taraftarımızın büyük bir kısmını genç oyuncu konusunda samimi bulmuyorum malesef. O maçtan sonraki ilk idmanda, ilk iç saha maçında Arda'ya bariz bir destek verip, sana inanıyoruz güveniyoruz canın sağolsun mesajı verilebilirdi kaldıki çok bariz bir hatası yoktu.
Çocuğun zaten hatası yoktu , maç 1-0 iken gereksiz yere hoca almayacaktı oyuna başka oyuncular varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt