Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.906
- 15.390
- 2.433
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için en iyi senaryo United - Hojlund, Arsenal - Gyokeres ( Hojlund - Napoli kiralık mi bonservisli mi bilmiyorum)Arakodore yedek olarak müthiş olur ama onun içinde pahalı olur artık. İlk 11 için ise kesmez Osimhen ayrılırsa ilk iş Guirassy'e gidilir herhalde. Ben belki bir de Balogun ve Nicklos Jackson'un gündeme gelmesini kesin görüyorum eğer Osimhen bir yere giderse. Tabi gideceği takım önemli oraya göre bir takas + para bile gündeme gelebilir.
Valla singo'yu aldıgimiz paraya gonderebilirsek oradan gelecek her kurusu 10 numara pozisyonuna veririm. Ilkay'da neredeyse katkı yapmadı patronSingo diye bir heriften neredeyse hiç faydalanamamışken 30 bons 5 vermek
Osimhen’den sezonun yarısında faydalanamamak.
Şu an şampiyonluk kesinleşmediyse temel sebep bu ikisi, boşuna analize falan gerek yok.
Ben taraftarımızın büyük bir kısmını genç oyuncu konusunda samimi bulmuyorum malesef. O maçtan sonraki ilk idmanda, ilk iç saha maçında Arda'ya bariz bir destek verip, sana inanıyoruz güveniyoruz canın sağolsun mesajı verilebilirdi kaldıki çok bariz bir hatası yoktu.17 yaşındaki çocuğu oyuna atıp hem oyuncuyu hem Kadıköy 3 puanını kaybettik , oysaki haftasonu derbiye rahat rahat kafamız güzel çıkacaktık yine
Çocuğun zaten hatası yoktu , maç 1-0 iken gereksiz yere hoca almayacaktı oyuna başka oyuncular varkenBen taraftarımızın büyük bir kısmını genç oyuncu konusunda samimi bulmuyorum malesef. O maçtan sonraki ilk idmanda, ilk iç saha maçında Arda'ya bariz bir destek verip, sana inanıyoruz güveniyoruz canın sağolsun mesajı verilebilirdi kaldıki çok bariz bir hatası yoktu.
Şimdi de Kaan'ı alma Nhaga'yı al diyorlar.Çocuğun zaten hatası yoktu , maç 1-0 iken gereksiz yere hoca almayacaktı oyuna başka oyuncular varken
Tielemans ve Thuram imkansız mı reisOsimhen
Barış-Arda Güler-Yamal
---Vitinha----Rice----
daha iyi olur bence