Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.533
- 30.426
- 1.988
Sürpriz bekleniyor diye haberler vardi renktasDembele alacak gibi görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürpriz bekleniyor diye haberler vardi renktasDembele alacak gibi görünüyor.
Reis o puan işi bomboş iş fazla takılma oralara ama beğenmiyorum manası çıkmasın buradan. Ligte götürğyor adamSallai begenmeyenler var hala, adam sezon basindan buyana her mac 7nin üstüne almis.
Ronaldinho geldi birazdan ödülü verecek.Sürpriz bekleniyor diye haberler vardi renktas
Nerden izliyorsun?Ronaldinho geldi birazdan ödülü verecek.
Nerden izliyorsun?
Ben ona takilmiyom zaten, sadece veriyi paylasayayim dedim. Normalde oynadigi oyna göre yorum yapiyorum zaten. Gecen sezon sag beke gectiginden beri takimin en iyi oyuncularindan biri. Ha avrupada yikilir diye bekleyen önce diger oyunculara baksin, yine ayaktan kalan nadir oyunculardan biri frankfurt macinda. Singo sag beke gecse bile cok iyi bir alternatif.Reis o puan işi bomboş iş fazla takılma oralara ama beğenmiyorum manası çıkmasın buradan. Ligte götürğyor adam
Bence avrupada 3lü denemeye müsait çok iyi oyuncular var. Jacobs sol kanat be sallai sağ kanat bek baya iyi götürürBen ona takilmiyom zaten, sadece veriyi paylasayayim dedim. Normalde oynadigi oyna göre yorum yapiyorum zaten. Gecen sezon sag beke gectiginden beri takimin en iyi oyuncularindan biri. Ha avrupada yikilir diye bekleyen önce diger oyunculara baksin, yine ayaktan kalan nadir oyunculardan biri frankfurt macinda. Singo sag beke gecse bile cok iyi bir alternatif.
3lüye gecmek cok zor olay, bunu aylarca cslismak gerek. 4lüden vazgececegimizi sanmiyorum.Bence avrupada 3lü denemeye müsait çok iyi oyuncular var. Jacobs sol kanat be sallai sağ kanat bek baya iyi götürür
Kompakt durmayı bilsek bence bizim için daha iyi olur ama bu kafayla zor tabi3lüye gecmek cok zor olay, bunu aylarca cslismak gerek. 4lüden vazgececegimizi sanmiyorum.
Ağlak şımarık kim deli gibi merak ettim çöpbappe micüce sevici ile ağlak şımarık almadığı için mutlu oldum
Ağlak şımarık kim deli gibi merak ettim çöpbappe mi
Emery de gidici ahbfield