GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sirada muazzam avrupa karnemiz:
2014-2015
Grup Maçları

16.09.2014 Galatasaray - Anderlecht : 1-1
01.10.2014 Arsenal – Galatasaray : 4-1
22.10.2014 Galatasaray - Borussia Dortmund : 0-4
04.11.2014 Borussia Dortmund - Galatasaray : 4-1
26.11.2014 Anderlecht - Galatasaray : 2-0
09.12.2014 Galatasaray - Arsenal : 1-4

2015-16
Grup Maçları

15.09.2015 Galatasaray - Atletico Madrid : 0-2
30.09.2015 Astana - Galatasaray : 2-2
21.10.2015 Galatasaray - Benfica : 2-1
03.11.2015 Benfica - Galatasaray: 2-1
25.11.2015 Atletico Madrid - Galatasaray: 2-0
08.12.2015 Galatasaray - Astana: 1-1

2018-19
Grup Maçları

18.09.2018 Galatasaray - Lokomotif Moskova : 3-0
03.10.2018 Porto - Galatasaray : 1-0
24.10.2018 Galatasaray - FC Schalke 04: 0-0
06.11.2018 FC Schalke 04 - Galatasaray: 2-0
28.11.2018 Lokomotif Moskova - Galatasaray: 2-0
11.12.2018 Galatasaray - Porto: 2-3

2019-20

Grup Maçları

18.09.2019 Club Brugge 0-0 Galatasaray
01.10.2019 Galatasaray 0-1 Paris Saint Germain
22.10.2019 Galatasaray 0-1 Real Madrid
06.11.2019 Real Madrid 6-0 Galatasaray
26.11.2019 Galatasaray 1-1 Club Brugge
11.12.2019 Paris Saint Germain 5-0 Galatasaray

2021-2022

Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu

21.07.2021 PSV Eindhoven 5-1 Galatasaray
28.07.2021 Galatasaray 1-2 PSV Eindhoven
1 tane yıl gösterilemez ki şu kadro iyiydi vs denilebilsin. Ona ragmen büyük devler diyebilecegimiz kimse dışinda skor olarak ezilmemisızd. Realden, psg den , dortmundan ve arsenalden falan yemisiz 4ü 5i frankurt , az, sparta prsg değil. Psv yi saymiyorum sekidika kanatli bek kadro da 5 az bile.

1 tane yıl gösterilemez ki şu kadro iyiydi vs denilebilsin. Ona ragmen büyük devler diyebilecegimiz kimse dışinda skor olarak ezilmemisızd. Realden, psg den , dortmundan ve arsenalden falan yemisiz 4ü 5i frankurt , az, sparta prsg değil. Psv yi saymiyorum sekidika kanatli bek kadro da 5 az bile.
bende onu yazdım şimdi renktaşım muhtemelen şimdi ona bakıyordur, sinekten yağ çıkartmak için :)

Dediğine katılıyorum Liboşum ancak bu süreçte büyük takımlara karşı da güzel galibiyetler aldık veya oyunlar da oynadık.
Yani Okan hocayı sabah akşam eleştirmeye devam edelim bu tepkiyi vermeliyiz, ancak yine de bazı olumlu şeyleri de söylemek gerekli.

Hem fb’de hem de bizde takım içi maaş dengesi ve oynama süresi konusunda oyuncuların ciddi sıkıntılar çıkardığı kabak gibi ortada. Aylardan daha eylül

Freni boşalan kamyon gibi yokuş aşağı gidecek bir takım ama hayırlısı..umarım avrupada çok tokat yemeyiz diyeceğim ama teknik direktörde zerre ışık yok, hala en iyisini ben bilirim gibi takılıyor

Artık transfer falan istemiyorum, çünkü onları oynatacak hoca yok takımda. Taktik yok, teknik yok, kondisyon yok, liyakat yok. Bu kadronun Avrupa'da gelene geçene yenilmesi takımın eksikliğiyle açıklanamaz, tamamen teknik direktörlük koltuğunu işgal eden vizyonu Edirne ötesine çıkamamış şahıs ve max erzurumsporda falan kondisyonerlik yapmış ekibinin eseri

Fahiş fiyatla çer çöp getirsin bize bizde mutlu olalım.

İşin kötü tarafı, herifin yaptığı saçmalıklardan ders almış gibi bir görüntüsü yok. Her Avrupa hezimeti dönüşü 10'da 1 bütçesindeki anadolu takımlarını falan kötü futbolla yenince atarlı giderli açıklamalar yapıyor. Hani hoca ders almış, kondisyon farkını görmüş, sistemi değiştirecek, ekibine avrupa'dan yeni antrenman metotlarını bilen profesyoneller ekleyecek falan desen neyse

Bence şunun farkına varalım bu seneki avrupa oyunu hem geçen seneki ilk avrupa maçlarından hem de ilk seneki şampiyonlar ligi maçlarından çok çok daha kötü.
Bayern maçlarında gerçekten iyiydik, şuan oynanan oyun rezalet durumda.

hepsi çok doğal sonuçlar. maç skorlarını yazmışsın ama o maçlara hangi kadrolarla çıkmışız onları hiç yazmamışsın. istersen git önce bir onları araştır maçkolikten ondan sonra gel tekrar tartışalım senle. en basitinden 2014-2015 grup maçları için kadrodaki oyuncular; dzemaili-pandev-veysel sarı ve pili bitmiş selçuk inan. diğer senelere de sen bak sana zahmet olmazsa. bu kadro çok iyiydi ona rağmen kepaze olduk diye bir örnek gösterebileceğin tek bir sezon var mı çok merak ettim şimdi.
Drogbali kadroyla ligde sampiyon olamadinya?
Hani kolay ligde?

Dediğine katılıyorum Liboşum ancak bu süreçte büyük takımlara karşı da güzel galibiyetler aldık veya oyunlar da oynadık.
Yani Okan hocayı sabah akşam eleştirmeye devam edelim bu tepkiyi vermeliyiz, ancak yine de bazı olumlu şeyleri de söylemek gerekli.
Bayern dep ve iç saha 65 dk dişinda çokda iyi bir oyunumuz yok rtaş. Manu dep 3-2 si galibiyet olarak iyi olsa da oyun olarak o kdarda iyi degildi.

Sene sonunda da şampiyon hoca gönderilir mi tavırları oluyor.

Fenerin ekmek yağı değişmeyecek ki seneye yeni level olacak ve bu bir yerde kırılacak elbet.

Taraftarla ş.ligi takımı kuruyoruz diye dalga geçmesinler yeter. Okan kendi kendini başarısız yapmak için çabalıyor.

Bir takım o kadar eksiği varken götü kalkıp 3 tane transfer yapıyorsa sorun taktikten daha farklıdır bence.
Ayrıca biz eskiden neysek yine o oynayacağız bilinci demek avrupada 30 averaja neden oluyorsa götü boklu a.liginde bunun denemesini yaptık. Kendisi heyecanlanabilir sevebilir bu tarz oyunu da biz artık zevk almıyoruz. Utanç durumuna döndü sistem.

1 puan aldın diye rezil olmuyorsun. Senede 8 maç var zevk alalım diye 80-90 kafasını yaşamayı bıraksa kendini kimse eleştirmez ama kaşınıyor.
Sevgili Tuna ; ŞL adına olay sadece transferden geçmiyor ki.Birbirini tanımaz istediğin kadar oyuncu transfer et yine başarı gelmez ki.ŞL için uzun sürede birarada oynayan oyunculardan kurulu takım geliyor.Kaleci getiriyorsun 1 idmanla ŞL ye atıyorsun.Böyle nasıl başarı gelir Allahını seversen söylermisin.oynayan oyuncunun yerine kariyerli diye transfer yaparakmı başarı gelecek salt.Bizim gerçekten ŞL istememiz halinde o yenildiğimiz takımlar gibi genç başarıya aç oyuncuları toplayıp uzun süre oynatıp onlarla yolumuza devam etmemiz gerekliliğini hala öğrenemedik ki.Biz çok para harcadık tamam hocamız oynatamıyor kafasından çıkıp efektif oyunculara yönelip onlarla bir takım hüviyetine bürünmemiz gerekliliğini kafamıza sokmamız gerekiyor aslında.Biz hiçbir zaman takım olamıyoruz ki.Beyin alıyorsun son gün atan tutan alıyorsun son gün.Nasıl olacak.ŞL başarısı asla para ile doğru orantılı değil takım hüviyertini kazanma ile doğru ortantılı.Bu denklemi bir türlü çözemedik ve oturtamadık gitti.Olayın özü aslında bundan ibaret.

lineup (15).webp
lineup (16).webp

Kiralık giden 18 oyuncumuz. Kadroyu genişletmek için kimi tutardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt