GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene finali iyi yapmıştık, Nisan mayıs rakipleti ezip geçen sürklase eden her maçı en az 2 fark kazanan bir takımdık, şimdi şu hale bak kadro aynı hoca aynı demekki mental sıkıntılar var, Cldeki liverpol ve juve galibiyetleri sonrası takım hiç konsantre olamadı adeta sezonu bitirdi. Şampiyon olurmuyuz bilmem fb maçı sonucu belli edecek ama seneye için şampiyon bile olsak revizyon yapılması gerek, bıkkın kadro yenilenmeli hoca da dahil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern de kupa maçı oynuyor kadroya bak.

1Manuel Neuer
2Dayot Upamecano
4Jonathan Tah
44Josip Stanisic
6Joshua Kimmich
10Jamal Musiala
14Luis Diaz
17Michael Olise
27Konrad Laimer
45Aleksandar Pavlovic
9Harry Kane

Bayern evet şampiyon oldu ama her zaman ne olursa olsun kupaya önem veriyor.
Ki psg ile çok önemli şl maçları var salı günü

Yunusa kiziyor olmamin nedeni bu. Saha icinde dusuk performans vs vs degil. Direkt bundan dolayi kiziyorum.

Takimda altyapidan gelmis bir topcu olarak "burasi galatasaray, her kupa her mac karakterimiz bellidir" havasa vermesi gerekirken su goruntuye kiziyorum. (hocadan sonra tabi-oyuncu olarak diyorum)

Sadece dun degil , bayadir bu goruntuyu veriyor.

14-15 sezonuna benziyor bu sezon lig performansının iğrençliği açısından

en tırt 2 şampiyonluk heralde
Cafer abi Hamza'nın geldiği ilk 15 hafta falan çok iyiydi ya ligdeki oyun

Sonlarda 1-0 1-0 bağlamıştık sadece

Bu yıl otopilotta gidiyoruz bildiğin,şansımızın en fazla yaver gittiği sezon şu ana kadar

Yunusa kiziyor olmamin nedeni bu. Saha icinde dusuk performans vs vs degil. Direkt bundan dolayi kiziyorum.

Takimda altyapidan gelmis bir topcu olarak "burasi galatasaray, her kupa her mac karakterimiz bellidir" havasa vermesi gerekirken su goruntuye kiziyorum. (hocadan sonra tabi-oyuncu olarak diyorum)

Sadece dun degil , bayadir bu goruntuyu veriyor.

Laubali herif. Triplere hareketlere bak. Zaten saç stilini radikal şekilde değiştirenlerin psikolojik sorunları olduğunu okumuştum. Sözde Galatasaraylı ama biz sinirden üzüntüden kudururken böyle gevşek hareketler sergiliyor.

Laubali herif. Triplere hareketlere bak. Zaten saç stilini radikal şekilde değiştirenlerin psikolojik sorunları olduğunu okumuştum. Sözde Galatasaraylı ama biz sinirden üzüntüden kudururken böyle gevşek hareketler sergiliyor.
Ciddi soyluyorum, sahadaki performansina mac sirasinda kiziyorum. Bazen 3 dk da mac cozecek oyunu da oynuyor.

Ama su goruntuleri epeydir var , hangi mac hatirlamiyorum ,mac oncesi elde cay sahaya cikarken "ouuu islik var" gibi goruntuler verdi.

Altyapindan gelen oyuncu bu halde olmamali.

Yunus ozleinde en kizdigim sey bu.

Bizim yedekler kötü falan değil, terim gerets Lucescu gibi bir hoca olsaydı Ahmet kutucu bile her türlü iş yapardı abartısız , lang gelene kadar 11 tane oyuncu ile oynuyorduk şimdi oldu 12, böyle rezillik olurmu Allah aşkına

Degisim gecireceksek DK nin olmasi iyi mi kotu mu bilemedim.

Ama galiba futbolcularin kafasida DK da artik.

Bu sene iki santraforumuz da varlığı enteresan şekilde bize zarar verdi.

Şöyle ki,

V. Osimhen, insanüstü atletizmi sayesinde oynadığı maçlarda takımın bir çok eksiğini kapatmasından dolayı başta hoca olmak üzere bir çok kişiyi körleştirdi.
M. İcardi ise, tamamen kaybettiği atletizminden kaynaklı oynadığı maçlarda takımın tüm sorunlarını bir paratoner gibi üzerine çekti ve tüm soruların kaynağı olarak algılandı.

Halbuki eski sezonlardaki gibi doğru pozisyon alarak ön alan baskısı yapamıyorduk
Mertens'in tek topları olmayınca ceza sahasına ince paslarla giremiyorduk
Kanattan sıfıra inerek pozisyonlar üretemiyorduk
Geçen seneki gibi pozisyon bolluğu yaratamıyorduk
vs vs.

Gerçekten ne Osimhen ne İcardi, full sezon oynayan Elmander ayarı bir santrafor olsaydı bu sorunlarla sezonun en başından yüzleşerek giderebilirdik. İşin bir diğer kötü tarafı, Okan hocanın bunları yeterince fark edememiş veya üstelememiş olması.

Haliyle bu takım bir türlü bu sene sorunlarını gideremedi. Şaka gibi.

Yazin planlamada yapilan hata/eksiklik ortasahada bugunlerin olusmasinda net sebep sayilir.

O nedenle bu yaz cok enteresan gececek. Hala net bir sey konusamiyoruz cunku daha sezon bitmedi.

Yazık oldu Barışım , güle oynaya müzemize götüreceğimiz bir kupayı daha elimizin tersiyle ittik , geçen sene bjkye bu sene fbye bıraktık çok rahat alacağımız kupaları, hocamız kampanya yapıyor sağolsun
İnsallah gider abi. Bu birde takım şampiyon oldu diyip bu takımla devam eder. Avrupa diyorlar osimhen yendi Juventusu sahamızda.

Deplasmanda 10 kişiye eleniyorduk. Liverpool deplasmanı 10 luk maçtı Uğurcan kurtardı rezaletten

Yazin planlamada yapilan hata/eksiklik ortasahada bugunlerin olusmasinda net sebep sayilir.

O nedenle bu yaz cok enteresan gececek. Hala net bir sey konusamiyoruz cunku daha sezon bitmedi.
Bu kadronun yedekleri bile şampiyon olur , 30 milyonluk yedeğin var her Fildişi maçında Show yapıyor adam , sen oyuncuları kullanmasını bilmiyorsun maalesef Sergio Oliviera, Tete, Zaha, Angelino,Nelsson hepside birbirinden iyi oyuncular

Kötü tabii ki. Transfer piyasası işlemez DK varken pek.
Oyuncu degil de hoca konusu nerelere gidecek baya kapali kutu su an.

Valla sebeplerini anlayamiyorum. Tabii ki burasi Galatasaray...mental seyleri kaldirmasi lazim hocanin ama bu denli dusus ve kopukluk normal degil.

Bir tarafin diyorki yonetim kendisine sezonu bitir sonra ayriliyoruz dedi de mi boyle oluyor ne oluyor harbi anlamak zor.

Pep CL de ezildi mesela sorunlu Reale ama dondu ligi aliyor herif. Valla baska nedenler var, normal degil Liverpool macindan sonraki surec.

18 mart yani kabaca 5 hafta once ki milli ara oldu. 3.5 4 hafta yani. Cok enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt