GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasi eksiklik hissettigimiz kulube etkisi diye bonservis vermeden 2 kanat geliyor kiralik. Nhaga gekiyor genc olarak.

Liverpool macinda ve 1 2 lig macinda Lang hemen etki ediyor. Nhaga kupa maclarinda "oynarim" goruntusu veriyor ama tum denklemler cokus yasiyor.

Valla cok ilginc, lider halde buyuk kirilma yasiyoruz

Çok değil şöyle az buçuk futbol oynatabilen bir hoca olsaydı 2 kupa alacaktık bu sene , evimizde 3.cü Lig ayarında takıma yenildik , gelde delirme
Kardeşim bizim bir kısım taraftara bakarsan onlar teneke kupası..

Hocaya bakarsan da bizim için lig daha önemliymiş..

Fatih Hoca'nın 'ortada bir kupa varsa Galatasaray talibi değil, sahibidir' mottosundan bugünlere..

Vasata alışmak, alıştırılmak tam da böyle oluyor..

Hala yok Kaan oynamasaydı, Günay şöyle, Boey böyle yazanlar var. Bu kadar yanlış tesbitler yüzünden bu haldeyiz zaten. Herşeyimiz kişilere bağlı.
Takm bitmiş takım. Çalışmamaktan, yanlış antrenman temposundan dolayı yürüyerek top oynuyoruz. Gençlerin yedeklerine yetişemiyor deparda oyuncularımız.

Yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum çok moralsiz ve sinirliyim. Bakalım beyzadeler fener maçında da oynamayacaklar mı? Çok şey mi istiyorum terinin son damlasına kadar mücadele elimden ne geliyorsa sahaya yansıtma hepsi bu

Kırmızılar mutlak surette sarılar gitse iyi olur, kiralık olanlar alınmasa da olur

Denk et parayı Dursun, ortada takım kalmadı

Screenshot_20260423_022339_Samsung Browser.webp

Xde bazı paylaşımların altına baktım

Mavi tik almış bazı hesaplar okan savunup kendilerine sövdürüp yorum alıp etkileşim kovalıyo millet de ayıkmış yazmış hep

Okanı desteklemek trollük ve tahrik unsuru olarak değerlendiriliyo artık düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt