- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Müthiş olurdu ama düşmez buralara.
Bruno düşünenler var yine bunun bile ona göre olabilirligi yüksektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş olurdu ama düşmez buralara.
1 gün bari mola verBarış ayrılık mesajı vermiş
Toreyranında son derbisi gibiydi
İcardi lang boey asprilla gidecek
Kaan metehan arda kutucu gibi ıvır zıvırlar zaten gitmeli
Singo ve sara da teklif gelirse satılır
Sançez ve leminayı da paketledik mi kadroyu sıfırlarız
Büyük revizyon lazım
İnşallah şampiyon olduk demek ki süperiz yanılgısına düşülmez
Bruno düşünenler rüyalar aleminde Reijnders'in oluru ona göre çok daha yüksek tabi. Lakin orta sahada ciddi değişimin olması gerektiğini düşünüyorum ben. Daha hareketli, fizikli, topla gidebilen, daha hızlı düşünen ve uygulan bir orta saha oluşturmamız gerekiyor.Bruno düşünenler var yine bunun bile ona göre olabilirligi yüksektir
Valla gelmek ister mi orasını bilmiyorum ama bütçe iyiyse ben 45-50 reijenderse sıkardim şahsen çoğu şeyi iyi seviyede yapan bir herif üstüne ceza sahasına koşu atıp baya gol de atıyor bizde dehşet skor da yapardı ama tabii sanmıyorum bize düşeceğini henüz.Buyuk ihtimalle Milan geri kiralar en kötü, clye de gidiyorlar zatenBruno düşünenler rüyalar aleminde Reijnders'in oluru ona göre çok daha yüksek tabi. Lakin orta sahada ciddi değişimin olması gerektiğini düşünüyorum ben. Daha hareketli, fizikli, topla gidebilen, daha hızlı düşünen ve uygulan bir orta saha oluşturmamız gerekiyor.
Uğurcan1 gün bari mola ver
Dikkatli olmalılar. Özellikle Barış'ın forma çıkararak gördüğü sarı kart çok gereksizdi.Barışla Osimhen kart sınırına geldiler
İhtimali varsa zorlamak lazım.Valla gelmek ister mi orasını bilmiyorum ama bütçe iyiyse ben 45-50 reijenderse sıkardim şahsen çoğu şeyi iyi seviyede yapan bir herif üstüne ceza sahasına koşu atıp baya gol de atıyor bizde dehşet skor da yapardı ama tabii sanmıyorum bize düşeceğini henüz.Buyuk ihtimalle Milan geri kiralar en kötü, clye de gidiyorlar zaten
Bizim gsc aklievvellerine sorsan topcu degil.Lan bize lazım.
Buyuk degisim bence de munkun degil,katiliyorum,zaten daha sportifte kim olacak kim olmayacak transferle kim ugradacak belli de degil. Secim kadrolari verilince biraz anlasilir(rakip cikmayacak nede olsa)Yenilenme falan boş iş, sert değişimi yönetebileceğimizi sanmıyorum.
Önce hedefleri doğru belirlemek sonra değişimin peşinden koşmak lazım.
Lucas’ı gönderip 4 sene önceki Lucas’ı alabileceğimizi düşünmek ya da Lemina yerine o maliyete Lemina’nın gencini bulmak ya da Bruno Fernandes falan almak hayalden ibaret.
Önce hedef belirleyeceksin, alabilirsen sonra göndermeyi düşünürsün.
Stopere orta sahaya kanada forvete her yere yeni adam alıp mevcuttan daha iyiye ulaşmak kolay değil, fahiş bedele alınan Singo denilen herifin durumu ortada bu sezon.