GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış ayrılık mesajı vermiş
Toreyranında son derbisi gibiydi
İcardi lang boey asprilla gidecek
Kaan metehan arda kutucu gibi ıvır zıvırlar zaten gitmeli

Singo ve sara da teklif gelirse satılır

Sançez ve leminayı da paketledik mi kadroyu sıfırlarız

Büyük revizyon lazım

İnşallah şampiyon olduk demek ki süperiz yanılgısına düşülmez
1 gün bari mola ver

Bruno düşünenler var yine bunun bile ona göre olabilirligi yüksektir
Bruno düşünenler rüyalar aleminde Reijnders'in oluru ona göre çok daha yüksek tabi. Lakin orta sahada ciddi değişimin olması gerektiğini düşünüyorum ben. Daha hareketli, fizikli, topla gidebilen, daha hızlı düşünen ve uygulan bir orta saha oluşturmamız gerekiyor.

Bruno düşünenler rüyalar aleminde Reijnders'in oluru ona göre çok daha yüksek tabi. Lakin orta sahada ciddi değişimin olması gerektiğini düşünüyorum ben. Daha hareketli, fizikli, topla gidebilen, daha hızlı düşünen ve uygulan bir orta saha oluşturmamız gerekiyor.
Valla gelmek ister mi orasını bilmiyorum ama bütçe iyiyse ben 45-50 reijenderse sıkardim şahsen çoğu şeyi iyi seviyede yapan bir herif üstüne ceza sahasına koşu atıp baya gol de atıyor bizde dehşet skor da yapardı ama tabii sanmıyorum bize düşeceğini henüz.Buyuk ihtimalle Milan geri kiralar en kötü, clye de gidiyorlar zaten

1 gün bari mola ver
Uğurcan
Şalai stones vandijk grimaldo
Onana rejinders
Sane bruno buendia
Osimhen

images (2).webp

Valla gelmek ister mi orasını bilmiyorum ama bütçe iyiyse ben 45-50 reijenderse sıkardim şahsen çoğu şeyi iyi seviyede yapan bir herif üstüne ceza sahasına koşu atıp baya gol de atıyor bizde dehşet skor da yapardı ama tabii sanmıyorum bize düşeceğini henüz.Buyuk ihtimalle Milan geri kiralar en kötü, clye de gidiyorlar zaten
İhtimali varsa zorlamak lazım.

Bu sezon sampiyon olalimda, agustos, eylüle kadar duymak dinlemek istemiyorum. Transferler zaten dk sonrası, eylül basi olurmher zamanki gibi

ekip yenilenmeli ama dünya kupasından ötürü transferler gecikir
dursun başkanımla eylülde 6-7 transfer kovalarken buluruz kendimizi :(

Oncekik sirasina gore (bence)

10 numara
8 numara(sara giderse)
6 numara (tor/lemina dan biri gidebilir)
Stoper alternatifleri
Yedek forvet
Yedek kulubesinde 0 katkilar yerine daha iyileri

Yenilenme falan boş iş, sert değişimi yönetebileceğimizi sanmıyorum.

Önce hedefleri doğru belirlemek sonra değişimin peşinden koşmak lazım.

Lucas’ı gönderip 4 sene önceki Lucas’ı alabileceğimizi düşünmek ya da Lemina yerine o maliyete Lemina’nın gencini bulmak ya da Bruno Fernandes falan almak hayalden ibaret.

Önce hedef belirleyeceksin, alabilirsen sonra göndermeyi düşünürsün.

Stopere orta sahaya kanada forvete her yere yeni adam alıp mevcuttan daha iyiye ulaşmak kolay değil, fahiş bedele alınan Singo denilen herifin durumu ortada bu sezon.

Yenilenme falan boş iş, sert değişimi yönetebileceğimizi sanmıyorum.

Önce hedefleri doğru belirlemek sonra değişimin peşinden koşmak lazım.

Lucas’ı gönderip 4 sene önceki Lucas’ı alabileceğimizi düşünmek ya da Lemina yerine o maliyete Lemina’nın gencini bulmak ya da Bruno Fernandes falan almak hayalden ibaret.

Önce hedef belirleyeceksin, alabilirsen sonra göndermeyi düşünürsün.

Stopere orta sahaya kanada forvete her yere yeni adam alıp mevcuttan daha iyiye ulaşmak kolay değil, fahiş bedele alınan Singo denilen herifin durumu ortada bu sezon.
Buyuk degisim bence de munkun degil,katiliyorum,zaten daha sportifte kim olacak kim olmayacak transferle kim ugradacak belli de degil. Secim kadrolari verilince biraz anlasilir(rakip cikmayacak nede olsa)

Minimum gereksinim ortasaha(mertens rolu)-yedek forvet ve stoper(ozellikle apokerimi dinlendirebilecek) altenatifi lazim.

Diger her hamle mevcut oyuncuna teklif varsa vs vs ortada konular.(Bir usste liste gibi yazdimda - kesin olmali diye degil, gundem olursa sasirmam dediklerim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt