- 17 Eylül 2018
- 20.557
- 23.464
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sondan başlamak gerekirse evet bu kadroyla lige başlamak avantaj olabilir ama bu grupla sezon sonunu getiremeyiz.değişim gerekli diyoruz ama hülyalara dalarak değil, dozunda. takımımızda çok önemli oyuncularımız var ve osimhen'i bu sene ligin yarısında kullanamadık neredeyse. seneye full bizimle olacak inşallah.
uğurcan
sanchez
apo
torriera
barış
sane
yunus
osimhen
şu 8 oyuncu kalsın.
sallai
eren elmalı
ilkay
lemina
şu 4 oyuncu da kulübe derinliği için kalabilir gayet.
----
geride kalan oyuncular ile alım-satım yapılarak değişim yapılabilir.
ligin ilk haftalarına şu 12 birbirine alışmış iyi oyuncu grubuyla başlamak, her türlü avantajdır.
takımın en önemli transfer hamlesi ise yaratıcı oyuncu eksikliğini gidermek ve dinamik bir orta saha almak olmalıdır.
Sanmam,Uğurcan -Osimhen- Singodur diye tahmin ediyorum.BAY olabilir. Oyleyse transfer gerceklesir buyuk ihtimalle.
Gidecekse de oyle bir yere gitsin ,helal olsun der desteklerim.
Osimhen kolay kolay birakmaz penaltiyi Barisi on plana attiklarina gore onunla ilgili bir durum benceBAY olabilir. Oyleyse transfer gerceklesir buyuk ihtimalle.
Gidecekse de oyle bir yere gitsin ,helal olsun der desteklerim.
O fenere hic golu olmamis(hala saskinim) o yuzden diye heralde dedim acikcasi.Osimhen kolay kolay birakmaz penaltiyi Barisi on plana attiklarina gore onunla ilgili bir durum bence
Calafiori+goykeres+martinelli+madueke = osimen+baris+ahmedRaya
Timber Saliba Gabriel Calafiori
Odegaard Zubimendi Rice
Saka Osimhen Baris
oha bu ne yaw
Bu yönetim dediğiniz adamlar kurmadı mı abi bu kadroyuSondan başlamak gerekirse evet bu kadroyla lige başlamak avantaj olabilir ama bu grupla sezon sonunu getiremeyiz.
Kağıt üzerinde değişim şart hatta ciddi bir dönüşüm gerekiyor ancak bu yönetimle ve hocanın transfer konusundaki başarısızlığı üstüne DK senesinde gerçekleştirmek hiç kolay değil
Ancak sanchez-torriera ve lemina ile yolları ayırmak gerekir. kaan ve ilkay için de aynı durum geçerli
Orta sahayı komple değiştirmek hiç akıl işi değil ama bunlarla devam etmek de ayağımıza sıkmak olur.
Özellikle ayrılmak isteyen ve bonservis getirecek isimlerle vedalaşmak lazım