GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
martinelli'yi çok beğeniyorum arsenal gyökeres'ten kesin çıkacak gibi bi topçu daha koparırsak karlı bi iş olabilir
Noa Lang'ın bonservisini almayacağımızı düşünüyorum o yüzden 1 tane kesin Barış'ın olası ayrılığını da düşününce 2 tane sol kanat almamız gerekecek biri ilk 11 diğeri rotasyon için. Eğer Osimhen'in öyle bir transfer durumu olursa en iyi şekilde bunu kullanmalıyız. Gyokeres+ 50 milyon kazıklanırız gibi zira Gyokeres artık yedeğe düşmüş bir oyuncu orada. Martinelli'de rotasyon oyuncusu o yüzden Gyokeres+ Martinelli'yi koyarsın yanında artık 30-40 ne kadar alabiliyorsan al.

Ugurcan olmaz Raya var
Baris olur Arsenal sol kanat bakiyor
Osimhen kesin olur zaten, takimin en buyuk eksigi Osimhen

kısa adımlı, dar alan dripplingçisi, ayak içi şutörü, kısacası mertens'in türevi gibi bir all-rounder hücumcu alıp cebimize koyalım ilk olarak. benim en çok istediğim oyuncu profili bu. yunus akgün de mesela bu profile yakın bir oyuncu ve formda olduğu zaman gs hep iyi göründü sahada. adayım da trossard.

Bu transfer doneminde takima David Alaba, Can Uzun ve Manuel Ugarteyi kazandirmaliyiz.

bu cityden ayrılan bask herifi veyahut brezilyadan sağlam oyuncular getirmesi için Edu Gaspar'ı SD olarak getirmek lazım artık valla oyuncu transferini geçtim ilk bunu görmek istiyorum haziran başı

Sanchez sözleşmesini çok uzatmışız 2029da bitiyor.Onun yerine stoper lazım giderek düşüşe geçti.Bize geçişte 1e1 geniş alanda daha çok güven veren stoper lazım.

Herne kadar uzun zamandır takımda olsalar bile sezon sonunda bir kaç oyuncu ile vedalaşmak zorundayız. İcardi,Torreira ve Sanchez vs. Hepsi Galatasaray tarihinde var olacak ama futbolda da dün yoktur. Madrid dahil zamanı geldiğinde Modriç,Raul,Casillas gibi oyuncularını gönderdi. Yenilik ve değişim şart bir daha ki sezon. Ki bence yaşlı ve şişkin maaş oyuncu devri bitmeli. Bonservise para veririz ama maaş düşük olmalı. Wonderkid oyuncuya bonservis ve sorun değil. Ama gidip 32-33 yaşında ki adama yüksek maaş verme.

kısa adımlı, dar alan dripplingçisi, ayak içi şutörü, kısacası mertens'in türevi gibi bir all-rounder hücumcu alıp cebimize koyalım ilk olarak. benim en çok istediğim oyuncu profili bu. yunus akgün de mesela bu profile yakın bir oyuncu ve formda olduğu zaman gs hep iyi göründü sahada. adayım da trossard.
reijenders bu -kısa adım harici tabii-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt