Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.437
- 6.420
- 768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene baya patladı. Dizden sadece 3 ay falan oynamadı.onu gönderirler mi ki bu sene çok sakatlık yaşadı sanırım
Loser takımına winner oyuncular izlemiş demek malsenal. 3üne masaya 250 m euro koysunlar 1-2 aya cevap veririzHaluk Yürekli:”Uğucan,Osimhen ve Barış Arsenal’in izlemeye aldığı oyuncular diye düşünüyorum.”
Noa Lang'ın bonservisini almayacağımızı düşünüyorum o yüzden 1 tane kesin Barış'ın olası ayrılığını da düşününce 2 tane sol kanat almamız gerekecek biri ilk 11 diğeri rotasyon için. Eğer Osimhen'in öyle bir transfer durumu olursa en iyi şekilde bunu kullanmalıyız. Gyokeres+ 50 milyon kazıklanırız gibi zira Gyokeres artık yedeğe düşmüş bir oyuncu orada. Martinelli'de rotasyon oyuncusu o yüzden Gyokeres+ Martinelli'yi koyarsın yanında artık 30-40 ne kadar alabiliyorsan al.martinelli'yi çok beğeniyorum arsenal gyökeres'ten kesin çıkacak gibi bi topçu daha koparırsak karlı bi iş olabilir
Ben en son hangi mevki olacak söyleyeyim ; ortasahailk transferimiz hangi mevki olacak acaba
stoper bekliyorum en son.Ben en son hangi mevki olacak söyleyeyim ; ortasaha
Alaba kesin gündeme gelecek.Bu transfer doneminde takima David Alaba, Can Uzun ve Manuel Ugarteyi kazandirmaliyiz.
reijenders bu -kısa adım harici tabii-kısa adımlı, dar alan dripplingçisi, ayak içi şutörü, kısacası mertens'in türevi gibi bir all-rounder hücumcu alıp cebimize koyalım ilk olarak. benim en çok istediğim oyuncu profili bu. yunus akgün de mesela bu profile yakın bir oyuncu ve formda olduğu zaman gs hep iyi göründü sahada. adayım da trossard.