- 18 Mayıs 2011
- 53.083
- 56.962
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene seyirci sahneye çıkacaktı en son o kıvama getirdiler milletiOrasi oyle ama gecen sene sonrasinda konusulanlari hatirlasana "her yonetici kendi tanidigini lsiteye yazmis etmis" diye 18 performans mi neydi konusulan edilen
Ustune 25 dk bi arabanin ustunde kupa garip gurup
Yagmur ve kenan dogulu cihaz kaybi.
Takim trafikte kaliyor, yok tekneler (ki guzeldi bu kisim)
Dedigim gibi olsa sorun olamz zaten. Gecen sene kalabaligi goren ben de sahneye cikayim derdindeydi
Hem o, hem stadda basin vs o kalabaligin duvar olmasi.Geçen sene seyirci sahneye çıkacaktı en son o kıvama getirdiler milleti
heh o kupa kaldırma olayı başlı başına mallık zatenHem o, hem stadda basin vs o kalabaligin duvar olmasi.
Say say bitmez amatorlukler. Tek dert taraftar cekelim, yok zart uygulamaisna uye olmadan olmaz ama sistem coker, gelsinler storeda para harcasinlar vs. o geliri gordukten sonra umurlarinda bile degil.
Sami regl misinKatılım sağlamayacaginiz etkinliklerin kritigini yapmışsınız yine sayfalarca. On beş yıldır buradayım Emrah'ın bir kere maça gittiğini görmedim mesela
Sergen niye bukadar eleṣtiriliyor? Herkes gerilerken jeke 4 puan fazla almiṣ iṣte. Daha ne istiyorlar, sanki sergenden önce ṣampiyon oluyorlardi
Gecikti. Ödem oldu her yerim. SicaklaniyorumSami regl misin
Kaç aylık?Gecikti. Ödem oldu her yerim. Sicaklaniyorum