Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.059
- 90.864
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur daha seçim var sonra dünya kupası var sonra nba finalini bekleriz falan.Ritim kaçmadan transferleri indirin. Yönetim uyuma
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
@Oscar GörevlisiRitim kaçmadan transferleri indirin. Yönetim uyuma
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Aynen devam hatta 12+4 bile olabilir diye bir muhabbetler vardi ama resmen aciklama oldu mu emin degilim.yabancı zımbırtısı ne olacak önümüzdeki sene
bir ara yine 12+2 kalacak diye haber çıktı ama resmi bir duyuru yok herhalde
10+4 olması iyi olmaz.
önümüzdeki senenin motivasyonu, besteyi "5 sene üst üste şampiyon olduk" şeklinde değiştirmek olmalı..
Dualarımız o yöndeZaniolo döner mi
Kadronun yetersiz olması eleştirisi daha ilginç haftasonu Sara-Boey’e süre vermeden FB’yi güle oynaya yendik.Oynanan oyundan çok yetersiz kurulan kadroya eleştiri geldi veya daha çok diyelim.
Komple kadronun traşlanmasının kısa sürede götürüleceği yer belli..Bundan dolayı revize denilen şeyin bu takıma gelecek sene yapılacak transferlerin "bana rakip fark etmez, kendimi göstermem lazım" mantığında oynayacak muhakkak bi 3 oyuncunun gelmesi gerekliliği.
Anlıyorum herkes oyuncuların gidip yerine başkalarının gelmesini istiyor, hem yenilik hem heyecan hem doymuşluğu engellemek.
Oyuncuları komple gönder.
Hocayı gönder.
Sıfırdan yepyeni bir takım kur ve yine şampiyonluğa devam et vs.
Sen bu takıma çok iyi bir 3. stoper dahil et (3. stoper derken yedek anlamında demedim)
Canavar gibi bir orta saha al
Bernardo Silva, Hakan Ç. vs bir tane maestro kat
Elmander tarzı bi yedek oyuncu al
Barış-Boey gibi fiziken üst seviye bi parlama yapabilecek yerli yabancı 2 tane oyuncu dahil et
Geniş rotasyona kendini göstermek isteyen Kazımcan, Berat Luş vb 2 oyuncu dahil et
İcardi, Kaan ve 2-3 oyuncuyla daha yollarını ayır
Bitti gitti işte.