GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cidden öyle alamayız diye öneren olmamıştır muazzam topçu
Bence alırız ya udinese öyle aç gözlü takım değil pek Zaniolo'yu versen 15 falan üstüne alırız yada 20 falan bilmiyorum.Bence 25-30 istiyorlardır , Sassuolo denen takımda olsa mesela 50 isterlerdi

10+4 yabancı kuralı ne olacak fbnin yeni başkanına göre şekil alacak sanırım, 10+4 değişmezse eğer çok doğru adımlar atmak lazım, hadi Lang ve Boey gitti diyelim, İcardi,Lemina,Torreira,Sallai,Sara durumu şüpheli isimler, biz ne olursa olsun Manzambi gibi Atta gibi hem kalitesi üst seviye hem de yaş kontenjanına uyan isimlere gidersek en azından planlama stresi yaşamayız gerekirse 5 gencimiz olsun, Alisson Santana Manzambi Franculino gibi isimler olsun ama

para varken city,mity,liverpol,barça kim varsa iyi yardımcı antrenörlerine yıllık 1m falan teklif edip getirmemiz lazım.Teknik,idari yönden para varken arşa çıksın bu kulüp anasını satayım getirin.Gidin kim varsa anasını satayım şu Napoli'nin birkaç sene önceki SDsine falan basın parayı,teklifi herkesi getirin fmde 5 star personel şov yapın bu kulübe stad sorumlusu bile 5 star olsun

Oyuncu İnter istiyor diye duymuştum
Ben onu duymadım da onlar zaten benzer tarz diouf alıp kullanamadılar pek sanmıyorum onlara hakan rolünde biri lazım o olmayınca Zielinski onun rolünü alamıyor daha çok beraber oynadıklarında daha iyi oynuyor onlara mkhi gidecek zaten onun yerine yine işte mkhi,hakan tarzı iki yönlü oyun kuruculuk yapacak birini alırlar

fbnin kaç yabancısı var ya total

holmenin falan bile bonservisi hala bunlarda olabilir
Ederson
Livakovic
D.Carlos
Oosterwolde
Skriniar
Becao
Fayed
Adams Kone
Mimovic
Brown
Semedo
Amrabat
Kante
Guendouzi
Fred
Abdou Aziz Fall
Asensio
Talisca
Nene
Musaba
Daniel Asante Amoh
Cherif

Ederson
Livakovic
D.Carlos
Oosterwolde
Skriniar
Becao
Fayed
Adams Kone
Mimovic
Brown
Semedo
Amrabat
Kante
Guendouzi
Fred
Abdou Aziz Fall
Asensio
Talisca
Nene
Musaba
Daniel Asante Amoh
Cherif
arada sanki isim sıkmışın gibi geldi birkaç tane :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt