- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.382
- 5.188
Zanyola+sara=leao yapilabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cidden öyle alamayız diye öneren olmamıştır muazzam topçuşu atta var ya çoşturur taraftarı muazzam bir herif valla
Bence alırız ya udinese öyle aç gözlü takım değil pek Zaniolo'yu versen 15 falan üstüne alırız yada 20 falan bilmiyorum.Bence 25-30 istiyorlardır , Sassuolo denen takımda olsa mesela 50 isterlerdicidden öyle alamayız diye öneren olmamıştır muazzam topçu
Biz ligde lobi yapamiyoz reis uefa da nasil yapcazUEFA'da lobi yapmaliyiz
CL'den EL'ye dusme isi yeniden gelmeli
Yoksa Avrupa'da kupa hayal
Zaten Osimhen de gidiyormus

Oyuncu İnter istiyor diye duymuştumBence alırız ya udinese öyle aç gözlü takım değil pek Zaniolo'yu versen 15 falan üstüne alırız yada 20 falan bilmiyorum.Bence 25-30 istiyorlardır , Sassuolo denen takımda olsa mesela 50 isterlerdi
Ben onu duymadım da onlar zaten benzer tarz diouf alıp kullanamadılar pek sanmıyorum onlara hakan rolünde biri lazım o olmayınca Zielinski onun rolünü alamıyor daha çok beraber oynadıklarında daha iyi oynuyor onlara mkhi gidecek zaten onun yerine yine işte mkhi,hakan tarzı iki yönlü oyun kuruculuk yapacak birini alırlarOyuncu İnter istiyor diye duymuştum
dripling yapabilen bir orta saha çok bir şey istemiyoruz
Edersonfbnin kaç yabancısı var ya total
holmenin falan bile bonservisi hala bunlarda olabilir
arada sanki isim sıkmışın gibi geldi birkaç taneEderson
Livakovic
D.Carlos
Oosterwolde
Skriniar
Becao
Fayed
Adams Kone
Mimovic
Brown
Semedo
Amrabat
Kante
Guendouzi
Fred
Abdou Aziz Fall
Asensio
Talisca
Nene
Musaba
Daniel Asante Amoh
Cherif

Endisemde o, gelecek sezon yine kisir futbol. Teknik heyete yardimci eleman alsinlarda biraz oyunumuz gelssin. En büyük eksigimiz bu. Fizik olarak avrupada büyük takimlara kafa tutuyoruz ama oyun eksik iste.Şampiyonluk gelince yine tüm sorunlar unutuldu
yemin ederim o bile gelse hükümet gsyi kolluyor derlerfbde Birlo Erdoğan sesleri diyolar