GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı zımbırtısı ne olacak önümüzdeki sene
bir ara yine 12+2 kalacak diye haber çıktı ama resmi bir duyuru yok herhalde
10+4 olması iyi olmaz.

yabancı zımbırtısı ne olacak önümüzdeki sene
bir ara yine 12+2 kalacak diye haber çıktı ama resmi bir duyuru yok herhalde
10+4 olması iyi olmaz.
Aynen devam hatta 12+4 bile olabilir diye bir muhabbetler vardi ama resmen aciklama oldu mu emin degilim.

Muhtemelen azalmaz ama , fenerin 35 mi daha fazla mi ne oyuncusu var ugrasmasi gereken

Uğurcan
Şalai stones senesi grimaldo
Schlager jensen
Sane bernardo trossard
Osimen

+Koke/casemiro cart curt rotasyona da

Grimaldoyla tros harici bedavaya kadro onlarda total 20-30 anca tutar

200 m euro harcanıp kurulacak takım bundan fazlasını oynamaz

Bundan dolayı revize denilen şeyin bu takıma gelecek sene yapılacak transferlerin "bana rakip fark etmez, kendimi göstermem lazım" mantığında oynayacak muhakkak bi 3 oyuncunun gelmesi gerekliliği.

Anlıyorum herkes oyuncuların gidip yerine başkalarının gelmesini istiyor, hem yenilik hem heyecan hem doymuşluğu engellemek.

Oyuncuları komple gönder.
Hocayı gönder.
Sıfırdan yepyeni bir takım kur ve yine şampiyonluğa devam et vs.

Sen bu takıma çok iyi bir 3. stoper dahil et (3. stoper derken yedek anlamında demedim)
Canavar gibi bir orta saha al
Bernardo Silva, Hakan Ç. vs bir tane maestro kat
Elmander tarzı bi yedek oyuncu al
Barış-Boey gibi fiziken üst seviye bi parlama yapabilecek yerli yabancı 2 tane oyuncu dahil et
Geniş rotasyona kendini göstermek isteyen Kazımcan, Berat Luş vb 2 oyuncu dahil et

İcardi, Kaan ve 2-3 oyuncuyla daha yollarını ayır

Bitti gitti işte.
Komple kadronun traşlanmasının kısa sürede götürüleceği yer belli..

2011 kadrosunu ve hocasını dağıtınca olan Carole, Hakan, Sinan Gümüş, Bilal Kısa, Jose Rodriguez falan

Veya

2000 kadrosu dağılınca Orhan Ak, Suat Usta, Petre, Bratu, Berkant, Volkan Arslan falan

Biri Drogba, Sneijder, Melo’lardan oraya gitti, diğeri Taffi, Hagi, Popescu’lardan.. Bu gazın sonu belli. Kontrollü iyileşme iyidir. Ufak ufak değişiklikler ile takıma yeni bir vizyon katmak lazım. Kaan gidecek oraya sağlam Apo-Davinson’un gerekirse önüne bir stoper alınacak mesela. Lemina gidecek ya da kalacak ama önüne bir adam alınacak vs vs

ennes_wt diye ilk defa ortaya çıkan bi adam fenerli dosttan duyum aldım diye twet atıyor ha.
Djalminha kolpası bile daha güvenilir olabilir.

Leao bayerna gidecekti sezon basi sma milan 70-80 redettmisti.

Cidden 50 istiyorlarsa artik hemen alirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt