GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Şu Pedro 5 - 6 yaş küçük olsa imiş alırdık. Mertens gibi tek hamlede pas ve şut.

Ne anlatıyor bu yaw

İstediğin herhangi 3 adamı bedava alsan ilk 8 yine garanti olmaz. Giremeyen takımları görmedi heralde

Hüseyin Kıyıcı: “Fabian Ruiz ve Can Uzun'u alırsan seneye ilk 8'e girersin. Ama Barış Alper'in de kalması lazım. 1 ay Hakan'ın kapısında mı yatacağız? Ya da 2 tane eski aşkına döneceksin, onlar da Sebastian Szymański ve Gedson Fernandes.”
Bunu actim tabletten, koydum kenara.

Baydim ne kadar kaldi vs vs diye bakarken sag tarafta cikan mistik bir yayin gorseli beni benden aldi. Ne oldugunu bilmedigin mistik kirmizi buton gibi:

1000052925.webp

takımda orta saha yokken barış'ın pozisyona gamsız leao yangını beni ürkütüyor

Doymus oyuncularin yollanmasi veya yedek kalmasi gerekiyor gelecek sezon cünkü bu oyunculari hedefe ikna etmek cok zor olacak

Stoper de degisim sart mesela,abdulkerim bu sezon cok iyiydi ama son haftalarda hem dünya kupasindan dolayi hem de hedefsiz kalmasindan dolayi sakinarak oynamaya basladi

Sanchez ise genel olarak rezalet bir sezon gecirdi,yeni sözlesme den sonra cok geriledi performansi

Orta saha da torreira da gider diye tahmin ediyorum babasinin rahatsizligindan dolayi

Baris alper de artik gitmek ister

Yani ilk 11’e en az 4,eger baris giderse 5 transfer ile dogru bir degisim yapmis oluruz,tabi dogru profil oyuncular da gerekiyor

Uğurcan
Jankat

Sallai Singo Alaba Jakobs
Zanotti Sanchez Abdulkerim Eren

Torreira Camavinga
Nhaga Lemina

Sane Can Barış
Yunus Batrakov Aral

Osimhen
Toney

+ Arda, Kazımcan, Armando, Ada, Enes Emre​

Bertuğ ya da Deniz Gül’den biri kesin alınmalı takıma.

Yabancı santrafor da İcardi gideceği için alınacak mecbur.

Geri
Üst Alt