- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.382
- 5.188
Osimen gidiyor kendimizi hazirlayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150m 2 taksit, turkiye ligine sadece bizde oynar diye ozel madde.Serhan Türk:”Osimhen için 100 Milyon Euro’nun üzerinde teklif geldi.”
Goykeres 40Arsenal 150 civarına çıkacak diyen var. Eğer Osimhen gitmek isterse ki ister bence. Gyokeres+ Martinelli+ 40-50 milyon civarı paraya verirdim.
Gyokeres'in 55 milyonu var, Martinelli'de 40 civarı desek. Takımın kalitesini de en azından belli bir noktada korumuş oluyoruz. Gelen 40 milyona da Reijnders'i alırız. Osimhen giderse onun gidişini sadece 1 gelecek forvet ile dolduramayız sonuçta o yüzden diğer mevkilerin kalitelerini arttırarak genel güçlenme ile kapatabiliriz Osimhen'in gidişini.Goykeres 40
Martinelli 30 eder
Kazik yeriz
Osimheni ancak sorloth keser oda bir nebzeGyokeres'in 55 milyonu var, Martinelli'de 40 civarı desek. Takımın kalitesini de en azından belli bir noktada korumuş oluyoruz. Gelen 40 milyona da Reijnders'i alırız. Osimhen giderse onun gidişini sadece 1 gelecek forvet ile dolduramayız sonuçta o yüzden diğer mevkilerin kalitelerini arttırarak genel güçlenme ile kapatabiliriz Osimhen'in gidişini.
Yok rts kabul etmiyorum bu teklifi. Net kazik yiyoruz.Gyokeres'in 55 milyonu var, Martinelli'de 40 civarı desek. Takımın kalitesini de en azından belli bir noktada korumuş oluyoruz. Gelen 40 milyona da Reijnders'i alırız. Osimhen giderse onun gidişini sadece 1 gelecek forvet ile dolduramayız sonuçta o yüzden diğer mevkilerin kalitelerini arttırarak genel güçlenme ile kapatabiliriz Osimhen'in gidişini.
hiç sanmıyorum o paraları vermıyorlar gykores icin bile nekadar beklediler adamlar fiyat düşünce anca aldılar 75 gbi birşeyeArsenal 150 civarına çıkacak diyen var. Eğer Osimhen gitmek isterse ki ister bence. Gyokeres+ Martinelli+ 40-50 milyon civarı paraya verirdim.
Vermezlerse kalır Osimhen zaten satmak gibi bir ihtiyaç veya gereksinimimiz yok. Osimhen'i almak isteyen bazı bedelleri de ödemek zorunda sonuçta.hiç sanmıyorum o paraları vermıyorlar gykores icin bile nekadar beklediler adamlar fiyat düşünce anca aldılar 75 gbi birşeye
devre arası sporting 100 net istemişti ,arsenalde para var ama o paraları chealse gibi aptallar lpool manu city filan veriyor anca ki osinin devası maaşıda var
gykoresi iyi paraya satarlarsa belki ozaman olur şu durumda bence imkansız