Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.488
- 58.734
- 3.383
Hayır kazanamıyorlar
Çik pire
Çik pire
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük sorunumuz bu 2 bölge. Özellikle orta saha.En statik yerlerimiz ortasaha ve stoperler. Sadece buralar için 100 m euro harcamayı gözden çıkarmalıyız
Bu sene ile aynı devamYabancı sınırı ne oldu 10+4 mü olacak yoksa 12+2 mi ?
Dursun Özbek, Rafael Leao transferi için George Gardi'ye yetki verdi. (Milliyet)
Tek yetkiyi gardi ye ver lütfen bu yaz dönemini ve arkaya yaslan
Senin hatrına söylemeyeceğim ahbertLanetli cümleyi sarf etmezsen seviniriz ahbert
Bari bu transfer yatmasın
Adımı x olarak değiştirir misiniz yazar yazmaz götüne hacamat yapariz artık yetti
Kesinlikle haklisiniz hocam...Milli takim genis kadrosuna alinmisti en son. Ilk 3 icin neden alinmiyor diye kiziyor almanlar asiri sekilde.
Gecen sene Nando ayrilma aciklamasi yaptigi andan beri istemistim.
Ugurcan cidden giderse bütün parayi gömerim
Ben onu seviyorum acikcasi ya. Ama dogru kullanildigi surece. Parcali formada her daim en dogru buldugum logo o
Ama deplasman/alternarif/kamp urunu vs de dedigine katiliyorum
Birde Gayn Sin harflerinin eski haliyle 1 formada(alternartif 3. Forma genelde) kurali kaidesi neyse ona gore kullanilabilir. O logoda muthistir bence.
Biliyorum hocam ekleme olsun diye dedim diger takimlar icin deBen bizim icin diyorum yav, teansfer icin oyle rahat bir surec yok.
Yaw adam şunu bile yapay zekaya yazdırmış. Şaka gibi ulan Nevzat...Galatasaray'da yeni dönemde; güçlü bir omurga, dengeli kadro yapısı, yüksek tempo ve atletizme dayalı bir takım mühendisliğinin ön planda olacağı vurgulandı.
Kadro planlamasının Victor Osimhen merkezli şekilleneceği öğrenildi.
(Nevzat Dindar)