GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu logo işine de el atsınlar artık.

Yumurtanın içinde duruyor sanki

soldaki gibi kullanılması daha şık
Ben onu seviyorum acikcasi ya. Ama dogru kullanildigi surece. Parcali formada her daim en dogru buldugum logo o

Ama deplasman/alternarif/kamp urunu vs de dedigine katiliyorum

Birde Gayn Sin harflerinin eski haliyle 1 formada(alternartif 3. Forma genelde) kurali kaidesi neyse ona gore kullanilabilir. O logoda muthistir bence.

DK 11 Haziran - 19 Temmuz arasiymis.

Agustos ilk ya da ikinci haftasi lig baslayacak desen dk ile sezon acilisi arsinda 1 ay yok sayilir.

Isimiz is.

Hangi kanalı açsam Galatasaray şu kadar milyon dolar kazandı vs. haberleri, hesapları falan...

Korkuyorum çökecekler kulübe diye valla
Basari ve gelir oldugu icin o, buyuk kur oynamasi ya da basarisiz sezonda "Batiyor" modu gelir.

Ben teknik futbolcu hayranıyım. Bernardo Silva transferini dört gözle bekliyorum.

Geçen sene yok pahasına almayıp bu sene bir de para verip mi alıcaz, saçma.

Ada üçüncü forvet olmalı, ikinci forvet olarak da Bertuğ ya da Deniz Gül alınmalı.

Aynisi Bertug icinde gecerli degil mi? Yazin 2,2 milyona almak varken, simdi yazin istersek Basak belki ödediklerinin 3-4 katini + Kazimcani ister

Aynisi Bertug icinde gecerli degil mi? Yazin 2,2 milyona almak varken, simdi yazin istersek Basak belki ödediklerinin 3-4 katini + Kazimcani ister
Bertuğ çok gözden düşmüştü, yükselişini görmek lazımdı. Habeş zaten geçen sene popülerdi, bizle ismi geçti almadık.

Parasına bağlı zaten hangisi makul olacaksa o alınmalı.

Potansiyel oyunculara yonelmeliyiz.Kenan Yildiz treni kacti ama Can Uzun alinmali.

Sanchez/Singo kalacak ise, Abdul arkasina sol stoper, net 6 ve net 10 numara lazim. Bir de sol acik oynayan yedek biri. Icardi gider diye dusunuyorum. Bir tane türk alip yedekte durmasi lazim. Geri kalan tamamen giden yerine.

Ama bence
1. Singo satilip, Sallai arkasina Zeki Celik alinabilir.
2. Sanchez'den de cikilmasi gerekir eger daha ustleri hedefliyorsak.
3. Ümit, Apo'nun yedegi alinsin. Onumuzdeki sene donusumlu oynarlar.
4. Lemina onune cok saglam 6 lazim.
5. Net 10 lazim. Paranin belki de buyuk kismi buraya gider.
6. Lang ve Asprila doner. Baris arkadasina biri alinabilir.
7. Icardi'nin gidecegini dusunuyorum. Arkasina bir tane Türk.

Ozetle stoper, libero ve 10 numara omurgasini bu sene cok dogru güncellememiz lazim.

Şu fenerler nasıl bir kafa yaşıyor
Yıkılmaz kalelermiş
Hükümete yakın Başkan olmazsa şampiyon olamazlarmış
Özellikle son 3 4 sezondur kendi sahalarında batırdıkları maçlara Bir baksınlar

Sen devre arasi iyi veya kötü iki tane santraforunu gönderiyorsun
19-20 yaşında profesyonel maç ve golü sayılı bir oyuncuyu şampiyonluk yarışının içine atıyorsun

Çok gerekliymiş gibi 1-1,5 Kante ile oyalanıp İsmail'i devre dışı bırakıyorsun

Sonra bir köşeye çekilip yine bütün suçu mhk federasyon hükümet Aklına ne geliyorsa sadece Fenerbahçe'ye yönetimi suçlu değil

Hakemleri de bize itelemeye çalışıyorlar Benim 4 tane derdim Yasin kol yönetmiş

Bir taraftan da Mert Hakan olayında mağduriyet oluşturuyorlar
Kimsede çıkıp ya bu adam 4-5 senedir ne top oynamış hala bizim takımda ne işi var niye Kaptan vesaire demiyor

En komiği de şu Galatasaray şampiyon olabilir ama Fenerbahçe konuşuluyor
Ulan oğlum o zaman sene boyunca Niye ağlıyorsun derler adama

Yazin cok demistim… eger Ugurcan cidden Arsenal felan yaparsa..

Son 7 penaltınin 6sini tutmak ne ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt