Ahmet Öktem
Sarı Üye
- 5 Mayıs 2025
- 761
- 346
- 383
Hangi kanalı açsam Galatasaray şu kadar milyon dolar kazandı vs. haberleri, hesapları falan...
Korkuyorum çökecekler kulübe diye valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu seviyorum acikcasi ya. Ama dogru kullanildigi surece. Parcali formada her daim en dogru buldugum logo oşu logo işine de el atsınlar artık.
Yumurtanın içinde duruyor sanki
soldaki gibi kullanılması daha şık
Basari ve gelir oldugu icin o, buyuk kur oynamasi ya da basarisiz sezonda "Batiyor" modu gelir.Hangi kanalı açsam Galatasaray şu kadar milyon dolar kazandı vs. haberleri, hesapları falan...
Geçen sene yok pahasına almayıp bu sene bir de para verip mi alıcaz, saçma.
Ada üçüncü forvet olmalı, ikinci forvet olarak da Bertuğ ya da Deniz Gül alınmalı.
Bertuğ çok gözden düşmüştü, yükselişini görmek lazımdı. Habeş zaten geçen sene popülerdi, bizle ismi geçti almadık.Aynisi Bertug icinde gecerli degil mi? Yazin 2,2 milyona almak varken, simdi yazin istersek Basak belki ödediklerinin 3-4 katini + Kazimcani ister
Can uzun da kaçmadı mi adamlar 40 istiyor bonservisinePotansiyel oyunculara yonelmeliyiz.Kenan Yildiz treni kacti ama Can Uzun alinmali.
Gecen sene 80 istiyorlardi.40 isterler 30-35 bandina anlasilir.Yasi 19-20 daha.Can uzun da kaçmadı mi adamlar 40 istiyor bonservisine
On eleme oynayacaklar erken açacaklar .DK 11 Haziran - 19 Temmuz arasiymis.
Agustos ilk ya da ikinci haftasi lig baslayacak desen dk ile sezon acilisi arsinda 1 ay yok sayilir.
Isimiz is.