- 12 Haziran 2015
- 36.199
- 31.883
- 2.693
Geçen Michael filmini izledim şahane olmuş abiBen komple takımdan nefret ettim, göyaaa şampiyon olacaz diye ekran başına geçtik hevesimiz gene yarım kaldı![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen Michael filmini izledim şahane olmuş abiBen komple takımdan nefret ettim, göyaaa şampiyon olacaz diye ekran başına geçtik hevesimiz gene yarım kaldı![]()
![]()
Maykıl kim maykıl jeksın olan mı, benim kendisiyle popüler bi kaç şarkısından gayrı pek münasebetim yok ataGeçen Michael filmini izledim şahane olmuş abi
Piyasada başka film yok gibi pek abi, güzel olmuş ama şarkılar vs eğlendim benMaykıl kim maykıl jeksın olan mı, benim kendisiyle popüler bi kaç şarkısından gayrı pek münasebetim yok ata
Sen naptın çocuklara trampet mi çaldırdın kaç zamandır kendini neye vakfettinPiyasada başka film yok gibi pek abi, güzel olmuş ama şarkılar vs eğlendim ben
Her sene tam şampiyon olacakken lig sonunda rezalet bi mağlubiyet alıp şampiyonluk sevincinin boğazımıza dizilmesinden bıktım arkadaş
sabah sabah olm dhasjkdsadsaBunlar buradan şampiyonluk verip intiharlik hale getirecek bizi
Bas ağrısıyla uyandım sabaha kadar futbol rüyası gördüm yinesabah sabah olm dhasjkdsadsa