GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben komple takımdan nefret ettim, göyaaa şampiyon olacaz diye ekran başına geçtik hevesimiz gene yarım kaldı :mad: :asd:

Akira Kurosawa Japan GIF by Turner Classic Movies
Geçen Michael filmini izledim şahane olmuş abi

Şampiyon olmamak için elimizden geleni yaptığımız bir sezon geçirdik resmen. Ola ki şampiyon olabilirsek (ki şu an bile şüphelerim var) bunu tamamen Fener'in iş bilmezliğine borçlu olacağız bence.

Önceki senelerdeki oyundan eser yok. Sahada tel tel dökülüyoruz. 32 maçın 9'unda puan kaybettik bu sezon. (5B, 4M) Bu korkunç bir şey. Önümüzdeki sezon mutlak kan değişimi şart. Şampiyon olsak da olmasak da hem takımın ana iskeletinde ciddi değişiklikler yapmak, hatta ve hatta yeni bir teknik direktörle anlaşmak zorundayız diye düşünüyorum.

Tabi şampiyon olursak bunların hiçbiri olmayacak. Özellikle teknik direktör değişikliği tamamen hayal. Kulübün başında o iradeyi gösterecek bir yönetim göremiyorum.

Ilk 11e cidden 6 adam lazim, yedege de 3-4

Ugurcan
Singo xx xx xx
Xx xx
Sane xx Baris
Osimhen

Jankat
Sallai xx Apo Eren
Sara Lemina
Yunus Ilkay xx
Xx

Beceremezler biliyoruz bunu

başta teknik direktör ve ekibi
sonra da güney amerika oluşumu dehlenmezse seneye zulum gibi bir sezon bizi bekliyor

Yeni sezon ciddi kadro degisikligine gidilmesi sart, artik bu kadro bu ligi zar zor kazanacak hale gelmis, verilen maaslar korkunc ,karsiliginda futbol adina hic birsey yok ortada. Seyirci sirf sampiyonluk yarisinda oldumuz icin bu kadar geliyor maclara yoksa büyük ihtimal sampiyonluk dan kopmus Galatasarayin seyrici ortalamasi 20bini zor gecer bu berbat futbol ile.

Heralde Dursun tekrar baskan olur umarim bu sefer kolay yolu secip sampiyon hoca ile devam demez. Eger devam derse o vakit tonca para harcamazi gerek. Elalemin alman hocasi bizi basit bir sekilde cözüp 4 cekip evimize gönderebiliyorsa neyin ne oldugunu umarim anlamisindir

Atletico Madrid yarı final yaptı belki rövanşta kazanıp final yapacak. Okan Buruk ile iddia ediyorum cl de ilk 24 zor yaparlardı.

Futbolcuların sadece prim verilen maçlara odaklanmaları ciddi rahatsız edici

Şu şerefsizleri Pazar günü mutlu uyandırdınız yazıklar olsun be. Bari berabere bitirebilseydik.

Herifler her golde şampiyon olmuş gibi havalara uçtu yanımda inanılmaz bi ırk ya. Kalabalık bi yerde izledim maçı acayip ayar oldum ha.

ite kaka şampiyonluk ve fena hezimetlerle dolu bir sene oldu. sene boyunca çok tutarsız bir oyun oynandı. birkaç hafta fazla olsa elleri ile teslim edecekti kupayı.

1 hafta futbol mutbol konuşmak görmek istemiyorum, Mayıs ayında öndeyken geldiğimiz hâle bak. Şimdi çıkıp içmeye gideceğim, yine masada futbol açılacak, bir araba dolusu söveceğim.

Günaydın laubali, gevşek, ciddiyetsiz hoca ve takımın BÜYÜK CİM-BOMLU TARAFTARLARI. Herkese iyi pazarlar lütfen. Ne kadar olabilirse...

Varlık gösteremediğimiz kaçıncı maç oldu unuttum.
Reaksiyon veremediğimiz kaçıncı maç oldu unuttum.
Durmadan yazdık. Rakip takımların yerinde olsam bize karşı önde basarım ve kitlerim çünkü orta saha komple yetersiz. Ne iyi pasörler ne teknikler ne de adam geçebiliyorlar. Tek yapabildikleri inanilmaz eforlu press oyunu. Bu adamlar da robot değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt