GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne transferi abi daha ya şl ön elemesine kalırsan kimse gelmez takıma daha ne transferi

2 mac kala 4 pts ondeyken acaba diyo millet

gecen hafta ifb ye koyduktan sonra trans muhabbetine gecmisken renkdaslarimiz ,üstelik

tuhaf bi sezon

lobotka klas oyuncu ama obnin rastgele futboluna uygun degil ve de yasi gelmekte

Erden agabey, Faruk süren bey vizyonunda bir başkan getirebilsek mayıs ayında yapacağı ilk iş hocaya teşekkür edip gs büyüklüğünü tasiyabilecek inzaghi conte ayarında hocalar icin bastırırdi eminim

Orta sahaya içi geçmiş yaşlı adam istemiyorum dinamik yok takımda

davinson bir yere gitmez. çok yüksek kontratı var. devam edecektir.
yabancı sınırının ne olacağına göre bir yabancı stoper alıp eldekilerle devam ederiz orada
eğer 10 yabancıya düşülürse genç yabancı stoper gelir.
değişim orta sahada olur bence.

Takımı buraya kadar getiren as oyuncuları değil, hiçbir katkı vermeyen isimleri değiştirmeye odaklanmalıyız. Icardi, Kaan, Ahmed, Lang, Asprilla, İlkay yerine oyunculara ihtiyacımız var. 10 numara, kanat ve forvet ilk 11'de direk oynayacak kalitede olmalı.

Hakan Çalhanoğlu ve Bernardo Silva'yı çok istiyorum
Basariya doymus topculardan uzak durmak lazim diye dusunuyorum

Hem bizimkiler doymus diyip gidip bernardo gibi kupalar doymus bi topcuyu istemek, onu nasil motive edecegiz mesela? Hadi hakan gsli falan filan bi sekil ikna ettik cocukluk askiyla sampiyon olma firsati verdik diyelim de yabanci topcularda basariya ac topcular secmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt