Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.164
- 15.034
- 1.878
Burada Sallainin sağ bekteki defosu net ortaya çıkmış.
Sallai orda Ndiaye ve Coulibalye odakli kalip orda baski kurmasa, iceri kat eden oyuncu rahatca sut cekemezmiydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir. İlkaya güvenmeliydi yine deSallai orda Ndiaye ve Coulibalye odakli kalip orda baski kurmasa, iceri kat eden oyuncu rahatca sut cekemezmiydi?
Burada stoperlerin ve kalecinin manyaklıkları var
Burda degil cherif in attigi 2.golde batiriyor bence sallai burada sanchez batiriyo gunay sıvıyor
Apo daha beter, davinsonda hiz var iyi bir partner ile düzelebilir ama aponun vakti geldi. Adam agir cekimde oynuyor artik. Apo son 4 senedir cok katki sagladi ama o hizla artik büyük takimin oyuncusu olamaz. Yine oynar 2 sene en az, hatta bizde bile ama ancak yedekligi kabul ederse.Davinson'un hataları golle bitince çok göze battı ama Abdulkerim de en az onun kadar kötüydü.
Yabancı olsa çoktan gönderilmişti.
Ben şu saatten sonra seneye Rudiger-Umit akdağ ikilisinden başkasını görmek istemiyorum stoperde.Apo da eğer yine sezon başı iyi form tutarsa ümitle falan rekabet etsin orada ama Davinson'a da tahammülüm yok artık herif topu unuttu ya stopersin sen abi topu nasıl unutursun yani mehmet ali erbil misin sen arkadaşım star tv'ye şov programı mı çekiyorsun o nasıl haraket ya
Herkes batirdida en cok sivayan güzide kalecilerimizdi derim. Dün ugurcan olsa boyle mal bir skor çikacagina asla inanmiyom yenilirdik veya ugurcan sayesinde 1 puan alirdik belki samsun daha iyiydi orasi kesinde.dün komple herkes sıçtı da genel olarak sallainin sağ bekte pek pozisyon almayı bildiğini düşünmüyorum.
Bayern Münih son 15 şampiyonluğunda bir sürü hoca değiştirmiş. 11 sanırım. Ligde şampiyon oluyorlarmis niye değiştirmişler ki
Ikilinin defans hattimizda yaratacagi essiz uyumRudiger ve Ümit Akdağ ikilisi mi
Olm fm’de bile aklıma gelmez bu shshhshs

Simdi 3lü denemenin zamanimi gözünü seveyim etmesavunma bu kadar kötüyken elimizde singo gibi bi üçlü stoperi varken ben olsam üçlü denerim kalan 2 maçta

hoca eskiden hep denerdi bişeyler bu aralar hiç denemiyor zatenSimdi 3lü denemenin zamanimi gözünü seveyim etme![]()
Batunun yedigi 3.gole bi yorum alalimhoca eskiden hep denerdi bişeyler bu aralar hiç denemiyor zaten