GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson'un hataları golle bitince çok göze battı ama Abdulkerim de en az onun kadar kötüydü.
Yabancı olsa çoktan gönderilmişti.
Apo daha beter, davinsonda hiz var iyi bir partner ile düzelebilir ama aponun vakti geldi. Adam agir cekimde oynuyor artik. Apo son 4 senedir cok katki sagladi ama o hizla artik büyük takimin oyuncusu olamaz. Yine oynar 2 sene en az, hatta bizde bile ama ancak yedekligi kabul ederse.

Ben şu saatten sonra seneye Rudiger-Umit akdağ ikilisinden başkasını görmek istemiyorum stoperde.Apo da eğer yine sezon başı iyi form tutarsa ümitle falan rekabet etsin orada ama Davinson'a da tahammülüm yok artık herif topu unuttu ya stopersin sen abi topu nasıl unutursun yani mehmet ali erbil misin sen arkadaşım star tv'ye şov programı mı çekiyorsun o nasıl haraket ya

Rudiger ve Ümit Akdağ ikilisi mi

Olm fm’de bile aklıma gelmez bu shshhshs

Rüdiger bok gibi herif. Üstüne bizde Real Bonusu yok diye 3-4 kirmizi kart yer.

dün komple herkes sıçtı da genel olarak sallainin sağ bekte pek pozisyon almayı bildiğini düşünmüyorum.
Herkes batirdida en cok sivayan güzide kalecilerimizdi derim. Dün ugurcan olsa boyle mal bir skor çikacagina asla inanmiyom yenilirdik veya ugurcan sayesinde 1 puan alirdik belki samsun daha iyiydi orasi kesinde.

savunma bu kadar kötüyken elimizde singo gibi bi üçlü stoperi varken ben olsam üçlü denerim kalan 2 maçta

Bayern Münih son 15 şampiyonluğunda bir sürü hoca değiştirmiş. 11 sanırım. Ligde şampiyon oluyorlarmis niye değiştirmişler ki

1- Hocaların kalmaktan çok mutlu olduğu bir takım değil Bayern. Çünkü ligde bir rekabet yok. Bayern’de üst üste 4 kere şampiyonluk yaşamanın bir esprisi yok. Bu nedenle İtalya İngiltere vs çok fazla başka büyük ligin büyük takımına gidiyorlar

2- Bayern’de kıstas lig değil zaten Avrupa. Yani ligde şampiyonluk zaten olacak, o allahın emri, sen Avrupa’da napıyorsun mesele o.

Rudiger ve Ümit Akdağ ikilisi mi

Olm fm’de bile aklıma gelmez bu shshhshs
Ikilinin defans hattimizda yaratacagi essiz uyum :asd:
1000049784.webp

Futbolcuları iyi pazarlayıp üzerlerinden sağlam gelirler elde etmeliyiz.
Duygusallığa da gerek yok abi.
Sallai, jakobs, torreira ne bulursak 7-8-10 bir şekilde gelire dökmek zorundayız bunları.
Sane de dahil bir şekilde verdiğimiz maaşı bonservis olarak alabilip durumu eksiden 0'a indirmeliyiz.

Uğurcan, Barış, Osimhen bunun dışını ciddi bi şekilde gelire dökmeliyiz. 3.5 alan abdülkerimle 4.5 milyon maaş alan davinsoun her maç şabanlığına katlanmak zorunda değiliz bu ikisi paketlenmeli.

İşe yaramayan kullanmak istenmeyen.
Ahmed 2-3 milyona satılmalı.
Kaan schalkeye şutlanmalı.
Günay ile vedalaşılmalı. Geçen seneki belki ilk 11 olurum tetiğinde bekleyen adam bu sene gereksiz bir gerginlik ve güvensizlik içinde. Jankat artık o yedek formayı giymeli ve yer yer forma verilmeli.

Güney Amerika ve Alman temizliği lazım bize.
Biraz avrupaya kuzey taraflarına çıkmalıyız.
Güney amerika futbolcularını yenileyeceksek a.madrid gibi takımların oyuncularını hedeflemeliyiz.

Yumuşak oyuncu yer almamlı takımda.

Yerliler için fiziksel dirilik sağlayacak ekip ve şut için özel ekip almalıyız.
Belki Jakobs kamilini kullanabiliriz oraya iyi bir yedek alınmalı. İlk 11i alabilecek bir yedek olursa değişik formasyonda da oynatabiliriz kendisini.

Sonuçta bütçemiz belli…..

Atıyorum 100 milyon Euro’ya 10 tane oyuncu almak yerine 4-5 tane oyuncu almayı ama doğru düzgün oyuncu almayı tercih ederim.

yav madem olmayacaktı neden olur gibi oldu o zaman

Batuhan Şen mükemmel bir kaleci ya gerçekten amatörde sırıtmaz

Ugurcan

Singo

nathan ngoy

Ashley Philips

noah tolf

mamadou sangare

kislyak

Femi azeez

Vasilije kostov

Yunus

Osimhen

Jankat

Boey (yvann titi)

Ayberk karapo (arda unyay )

abdulkerim

eren (kazimcan)

isak vural ( nhaga)

lemina

Sane

Sara

can armando guner

deniz gul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt