Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.360
- 101.584
- 5.238
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
yoo gayet temiz bir hareket. şoboşlai numara yapmış burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icimizin yağları erimedi mi bi? Eridi. Bruno'ya saygımız bi kat daha arttı mı? Arttıyoo gayet temiz bir hareket. şoboşlai numara yapmış burada
Pozisyon temiz
Bruno PL nin en iyi 10 numarasıdır. Yavşak şoboşlai gitsin evinde 31 çeksinIcimizin yağları erimedi mi bi? Eridi. Bruno'ya saygımız bi kat daha arttı mı? Arttı
Tamam yav Hasan göte göt der bence işte. Ben şuan soyunma odasının çok rezil halde olduğunu düşünüyorum. Adamlar hangi arma için oynadığını şaşırdı bu sene. Hasan sertlik katar o açıdan. Ilk dönemlerde olan arkadaş muhabbetleri ailece etkinliklerde yok bunlarda lazım gibi duruyor. Muslera da iyi beceriyordu bu işleri. Aynı şeye inandıramazsan takımı motive edemezsin hocam işte. Hepsi ayrı telden çalar oldu.
Nhaga gibi alıp hiç oynatmayalım. Aklı olan yönetici Okan bey var oldukça bu tarz topçular almaz.
Futbolu okan buruktan iyi bilmiyorum
Kahkaha attırdıAma ondan daha çalışkansındır.

okanın bildiği futbol şişir osimhene şişir barışa değil mi 2 senedir farklı bişi izlemiyoruz ziraFutbolu okan buruktan iyi bilmiyorum