GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam yav Hasan göte göt der bence işte. Ben şuan soyunma odasının çok rezil halde olduğunu düşünüyorum. Adamlar hangi arma için oynadığını şaşırdı bu sene. Hasan sertlik katar o açıdan. Ilk dönemlerde olan arkadaş muhabbetleri ailece etkinliklerde yok bunlarda lazım gibi duruyor. Muslera da iyi beceriyordu bu işleri. Aynı şeye inandıramazsan takımı motive edemezsin hocam işte. Hepsi ayrı telden çalar oldu.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Mertens teknik ekibe katılıp idmanda barışa pandik attığında içerde kolej havası oluşacaksa ve o havayla da psg gibi oynamaya başlayacaksak hemen gelsin tabii ki

Motivasyon cart curt bunlar yan etmenler,siz yan etmenleri asıl sorunmuş zannedip sanki onlar olmadığı için böyleymişiz gibi konuşuyosunuz

Sürekli motivasyona ihtiyaç duymanın bazı şeyleri gösteriyo olması lazım

İdmana taraftar alınmasına rağmen,stadda taraftarlı idman yapılmasına rağmen,prim üstüne prim verilmesine rağmen,şampiyonluk maçına çıkmışken motivasyona gerek bile yokken,hocamız maç önü motivasyonumuz süper çok da iyi hazırlandık demişken yani motivasyon her anlamda full+full iken böyle rezilce yenilip bu yenilgiyi YİNE motivasyonsuzlukla açıklamak muazzam bir yalan, manipülasyon ve dalga geçmektir

Sizi fena kandırıyorlar azizim düşmeyin bu tuzaklara,bir de tüm suçu tamamen topçuların doymuşluğuna bağlayıp taraftarı 20 yeni transferle bayern gibi oynayacağımıza inandırmaya çalışan eski açıkçılar var,bunlara inanan rtşlarımızı da uyandırmamız lazım

Fizikli takım, koşan takım yapalım derken ver kaç bile yapamayan takıma döndürdüler takımı.

Mertens-İcardi izlemek aşırı keyifliydi hele 23 ve 24 sezonunda, hele son haftalar. Niye çünkü futbol sonuçta gösteri işi. Takımın iq ligdeki topçuları sakız gibi çiğnemeye yetiyordu. Yetenek olarak kısıtlı topçuları bile yukarı taşıyan ayaklar vardı.

Mertens sırf Barış için kenarlara gelip ver kaç yapıp tekte önüne atıyor koş lan şimdi diyordu. Şimdi Barış kendi önüne attığı topa koşuyor.

Koca sezon Sane, Yunus, Sara 40 yılın başı iki güzel hareket, iki güzel maç çıkartınca vay be topçu be yazıyoruz. Ara pasına, defans arkasına atılacak toplara ekmek banar hala geldik. Bağlantı yapacak isim yok takımda, ne kanadı bekiyle süreklilik yakalıyor ne 10 no oynattığımız isim forvet ile uyum yakalıyor.

Uğurcan'ın attığı paslar ile mest oluyoruz, adam kaleci kaleci. Bu sezonun tatsız tuzsuz geçmesinin nedenlerinden biri de bu.

Yani senin Barış ve Osimhen gibi yırtıcın var ise bunları besleyecek adam bulacaksın kendi kendilerine çıkın avlanın sahada demeyeceksin. Sane bazen kanattan ortaya yardırınca bile heyecanlanıyoruz ki o da sağ kanatta sağ ayağını kullanmamaya yemin etmiş durumda.

İlkay'ın bu konuda faydası olacağını düşünmüştüm ama orada da patladık, bir sakatlanmaya bakıyormuş kepenk indirmesi.

Son düzenleme:
Herseyi anlıyorum ama şampiyonluğa sevinmeyecegim,içimiz buruk falan dinleyenleri hakikaten anlamıyorum..

Senin üst üste 4.kez kazanacagin şeyi rakibin 13 yıldır her türlü çirkefliği yapmasına rağmen kazanamıyor..

Takımdaki sıkıntıları hepimiz görüyoruz ama 2 liverpool,1 juventus toplamda 5 s.ligi galibiyeti aldığın,icerde feneri farklı yendigin,bjk deplasmanında kazandığın sezona da berbat bir sezon demezsin be kardeşim.. Berbat oynadığımız maçlar var,daha önceki 3 sezona göre ligde iyi olmadığımız doğru ama herseyi bu kadar küçümsemek,günlük düşünmek çok fazla artık..

23-24 sezonunda 1 puan alıp şampiyonluğu garantileyecegimiz maçta icerde 10 kişilik fb ye yenilip şok olduk 1 hafta sonra şampiyon olup deli gibi kutladık.. Haftaya Antalya yi yensen yine tura çıkıp kutlayacaksin işte nedir bu drama..

Yeni transferlerden ziyade önce şu takıma yeni bir kondisyoner lazım bence.

Oyuncuların geldikleri haline ve şu an içinde bulundukları hallerine bakınca takımın tatil köyü gibi bir şeye dönüştüğünü görüyoruz.

Bence Osimhen'de bile gerileme var fiziksel olarak bir genel güçsüzlük var olarak. Torreira gibi adamın bile vücudu pert oldu.

Lyon Ren maçını izliyom. Szymanskiye top gelmiyor. Adam hayalet gibi sahada.

Çok konuşulmuyor ama özellikle ligde en büyük sıkıntılardan biri jakobs..Adamın kazimcan kadar bile hücum katkısı yok.Daha kötüsü yediğimiz gollerin birçoğu onun kanadından.2 kocaeli maçında yediğimiz 2 gol,g.birligi maçındaki gol fb maçında ismail yüksek in atamadığı pozisyon,ts maçında yediğimiz ilk gol,samsun maçında yediğimiz 2.gol..Adam bazı büyük maçlar dışında savunma da yapmıyor zaten.

Millet unuttu gecen sezonun 2.yarisi full eren oynadı gayette iyiydi..Millet geçen sezon buna paso sövüyordu..

Ligdeki sıkıntıların temel nedenlerinden biri de bu adam...Ayrıca karakter olarak da gevşek rahat bir adam..Böyle keyfine göre oynayan adam sayısı arttıkça maalesef iniş çıkışlar da fazla oluyor.. Seneye kesinlikle ana planda olmamalı

Futbolu okan buruktan iyi bilmiyorum
okanın bildiği futbol şişir osimhene şişir barışa değil mi 2 senedir farklı bişi izlemiyoruz zira

bak iddia ediyorum şurdan eli ayağı düzgün 11 adam çıkartalım 1.85 üstü 2 tane adamı santrafora koyup maç boyu onlara top şişirelim onların indirip ya da arkaya kaçırdıkları adamlarla 10 tane pozisyon buluruz 3 tanesini de atsak başa baş oynarız okanın takımıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt