Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.895
- 7.978
- 1.233
bernardo silvayı istemiyorum, bruno dışında 30 yaş üstü oyuncuya o maaşları vermek hata olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hocamızın iyi bir 433 oynatma ihtimali olsa harika oyuncu ama asla 4231 sisteminde bizde oynayabilecek 2liden 1i olamaz, 10 için de zayıf kalırCity'de gözden düşmüş Reijnders'in alınma ihtimali varsa ve alırsa müthiş iş yapmış oluruz. Bizim ligde özellikle forvet arkasında serbest oynattığın bir senaryoda çok iş yapar. O kadar hareketli ki hem orta sahayı güçsüzleştirmeden hem de hücumda ciddi skor ve bağlantı katkısı verir. Bruno Fernandes gibi imkansız isim yerine en azından ihitmali bir nebze olsun olacak bir oyuncu peşinden koşmak çok daha mantıklı olur.
10 için zayıf kalacağını hiç düşünmüyorum. Tam tersi serbest rolde o hareketlilik ve hat aralarında aldığı toplarla iş yapmama ihtimali yok gibi geliyor bana.okan hocamızın iyi bir 433 oynatma ihtimali olsa harika oyuncu ama asla 4231 sisteminde bizde oynayabilecek 2liden 1i olamaz, 10 için de zayıf kalır
Etkileşim peşinde hırboPletti iki gündür niye bize sardı
1 değil 2 değil 3 herif istiyo ha
orta sahaya