GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'de gözden düşmüş Reijnders'in alınma ihtimali varsa ve alırsa müthiş iş yapmış oluruz. Bizim ligde özellikle forvet arkasında serbest oynattığın bir senaryoda çok iş yapar. O kadar hareketli ki hem orta sahayı güçsüzleştirmeden hem de hücumda ciddi skor ve bağlantı katkısı verir. Bruno Fernandes gibi imkansız isim yerine en azından ihitmali bir nebze olsun olacak bir oyuncu peşinden koşmak çok daha mantıklı olur.

gelecek transfer döneminden çok korkuyorum çok fazla veteran oyuncu isimleri dolanıyor, plansız programsız sadece isimlere yönelik bir dönem geçirirsek gelecek sezon rezil oluruz

City'de gözden düşmüş Reijnders'in alınma ihtimali varsa ve alırsa müthiş iş yapmış oluruz. Bizim ligde özellikle forvet arkasında serbest oynattığın bir senaryoda çok iş yapar. O kadar hareketli ki hem orta sahayı güçsüzleştirmeden hem de hücumda ciddi skor ve bağlantı katkısı verir. Bruno Fernandes gibi imkansız isim yerine en azından ihitmali bir nebze olsun olacak bir oyuncu peşinden koşmak çok daha mantıklı olur.
okan hocamızın iyi bir 433 oynatma ihtimali olsa harika oyuncu ama asla 4231 sisteminde bizde oynayabilecek 2liden 1i olamaz, 10 için de zayıf kalır

okan hocamızın iyi bir 433 oynatma ihtimali olsa harika oyuncu ama asla 4231 sisteminde bizde oynayabilecek 2liden 1i olamaz, 10 için de zayıf kalır
10 için zayıf kalacağını hiç düşünmüyorum. Tam tersi serbest rolde o hareketlilik ve hat aralarında aldığı toplarla iş yapmama ihtimali yok gibi geliyor bana.

Bernardo İlkay vol2 olabilir bence, Form olarak net düşüşte ve başarıya doymuş bir oyuncu pek bir başarı açlığı olacağını düşünmüyorum. Mertens baya istisnaydı çünkü büyük bir kariyeri olmasına rağmen şampiyonluk kazanamamış bir oyuncuydu herkes o yaşlarda o kadar motive oynayamaz.

mesela şöyle bir orta saha 3lüsü oluşturabilir aklımda hep psg tarzı dinamik ve pasör 3lü orta saha dönüyor
Zalazar-Mateus Fernandes-Fabian Ruiz

mesela böyle bir 3lü ile herşeyi yapabilirsin hep pas oyunu hem de topu geri kazanma hem de skor üreten bir orta saha

not ruiz yerine mikel merino da olabilir

Bakalım sportif direktör getirecekmiyiz sportif direktör olmadan oyuncu alma disinda satışta da cok kötüyüz

25 yaş üstü oyuncu alınmamalı. Bernardo,Van Dijk filan çok isterim gelsinler. Ama bu sükseli transfer dönemlerini geçelim artık. Gençleşmeliyiz ve mümkünse alt yapıdan da oyuncu eklemeleri yapmamız lazım.

1 değil 2 değil 3 herif istiyo ha

orta sahaya

20230203_114734.webp

Pape Gueye
Fabian Ruiz
Bernardo Silva

liste basi isimler oldugu ogrenildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt