- 20 Ağustos 2017
- 23.782
- 16.180
- 1.838
Bilmem. Olur herhalde de vizeyle ne ugrasiyon. Meksika'dan kacak gel.Abi ikinci defa Finlandiya vizesi yazdırdım pasaporta, ABD vizesi için etkili olurmu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem. Olur herhalde de vizeyle ne ugrasiyon. Meksika'dan kacak gel.Abi ikinci defa Finlandiya vizesi yazdırdım pasaporta, ABD vizesi için etkili olurmu?
Daha yeni mi farkettin profil resmiBeyler mühim bir futbol münazarasını bölüyorum ama misafirimiz var, Ciri of cintra forumu basmış
Ekli dosyayı görüntüle 322035
Ben adnan korkut hatırlıyorum ama belki de konukdurEvet. Karıştırmış olmayasın, öyle birşey olsa hatırlardım
Yooo Ciri enflasyonu hoşuma gittiDaha yeni mi farkettin profil resmi
Sg
Sen de aranıyorsun ha bu adamın gözü göz değilBilmem. Olur herhalde de vizeyle ne ugrasiyon. Meksika'dan kacak gel.

bu yaz transfer dönemine heyecanlanan gerçekten hayal aleminde yaşıyordur, biraz da ılıktır
seçim var
dünya kupası var
ağır leş bi transfer dönemi bizi bekliyor
Bu yilda oyleydi zaten yanlismi hatirliyorum reis6 takımla clye gidecek herifler vay anasını
5ti sanırım ya castle,city,chelsea,pool,totts olması lazimBu yilda oyleydi zaten yanlismi hatirliyorum reis
Arsenali unutmussun onunla 65ti sanırım ya castle,city,chelsea,pool,totts olması lazim