- 4 Ağustos 2009
- 90.331
- 71.284
- 5.188
Bu yaz fenerin bomba transferlerini izlemekle gececek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene oyle deniyor ama baskan olduktan sonra oyle olmuyor.Ekonomik durumlari o kadar iyi degil en fazla sponsor la iyi bir forvet alirlar.Bu yaz fenerin bomba transferlerini izlemekle gececek
Tanımıyorum hocam.christian casseresi de almamız lazım usta ne dersin tanıyor musun
Eğer strasbourg maçını izlediysen yanıltıcı olur heis orada kariyer maçını oynadı çünkü ben de izledim o maçı.Ayaklar falan pek iyi değil,şampiyonluğa oynayan takım oyuncusu da değil ama ciğersiz herif baya mucadele ediyochristian casseresi de almamız lazım usta ne dersin tanıyor musun
Biz o zamanın şartlarında Taffarel, Hagi ve Popescu’yu nasıl getirmişiz Türkiye’ye. Neresinden bakarsan bak çok büyük iş
yapı sayesindeBiz o zamanın şartlarında Taffarel, Hagi ve Popescu’yu nasıl getirmişiz Türkiye’ye. Neresinden bakarsan bak çok büyük iş
11e pek düşünmedim ama rotasyon için iyi olmaz mı. Ortasahada 2 adım atamayan adamlardan gına geldiEğer strasbourg maçını izlediysen yanıltıcı olur heis orada kariyer maçını oynadı çünkü ben de izledim o maçı.Ayaklar falan pek iyi değil,şampiyonluğa oynayan takım oyuncusu da değil ama ciğersiz herif baya mucadele ediyo
Olur ama iyi para isterler rotasyon oyuncusu icin cunku baya tempo katiyo toulousea kolay vazgecmezler gibi11e pek düşünmedim ama rotasyon için iyi olmaz mı. Ortasahada 2 adım atamayan adamlardan gına geldi
Aynen badou tipi bi ortasaha hiçbir şeyden sakınmıyor giriyoOlur ama iyi para isterler rotasyon oyuncusu icin cunku baya tempo katiyo toulousea kolay vazgecmezler gibi