- 17 Eylül 2018
- 20.543
- 23.443
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet istediğimiz noktaya geldik
onu ali babası olanlara sormak lazım , hakana değilali babasından izin alabilir mi
ali koçla hakan görüşmemişti doğru cafer güney görüştüonu ali babası olanlara sormak lazım , hakana değil
Onda o karakter var yapar bir şey diyemem de görüşme olarak dursun da gorusmustur aliyleali koçla hakan görüşmemişti doğru cafer güney görüştü
Kesinlikle sonuna kadar kovalamak lazım 8-10-kanat her yerde oynar.
Şuan burnley liverpool maçını izliyorum bizim eyüp maçından farkı yok.
Burnley 5 li defansta bekliyor, wirtz ve salah çok etkisiz.
Şuan liverpool formu olsaydı sohbet şu olurdu wirtz kazık, salah bitmiş cl de bizi elek ederler
Uğurcan nasıl 3,89 koşmuş ya mümkün mü böyle birşey bilmediğimden soruyorum
Şöyle koştuğu mesafeler genelde topa aksiyon amaçlı koşular 20-30metre olduğu için ki 10'u geçmez sanırım, diğer küçükleride sayarsak o oranlara çıkması pek mümkün gelmedi yani abartılmış gibi. Soğumamak için yapılan jogging'i saymamak lazım zaten. Dediğim gibi oyuncuların alan kapatma ya da açma için yapılanları sayılabilirde diğer joggingler falan sayıldığını bilmiyordum.Normal. Neden ki?
Kaleciler olduğu yerde sadece duruyor mu zannediyorsun broSoğurlar böyle olursa. Sürekli jog atıyorlar top karşı sahadayken
Şöyle koştuğu mesafeler genelde topa aksiyon amaçlı koşular 20-30metre olduğu için ki 10'u geçmez sanırım, diğer küçükleride sayarsak o oranlara çıkması pek mümkün gelmedi yani abartılmış gibi. Soğumamak için yapılan jogging'i saymamak lazım zaten. Dediğim gibi oyuncuların alan kapatma ya da açma için yapılanları sayılabilirde diğer joggingler falan sayıldığını bilmiyordum.
Aynen Ben yazcaktim.Şuan burnley liverpool maçını izliyorum bizim eyüp maçından farkı yok.
Burnley 5 li defansta bekliyor, wirtz ve salah çok etkisiz.
Şuan liverpool formu olsaydı sohbet şu olurdu wirtz kazık, salah bitmiş cl de bizi elek ederler
Ahmed kutucuları da yok pt kaybı bağıra bağıra geliyorLiverpool 1 tane bile organize tiki taka ile giremedi Burnley'in ceza sahasına.
Eyvallah yeni bilgi edinmiş oldumSaha içerisinde kat edilen tüm mesafeler sayılıyor bro