GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foruma girince gölzerim transfer nöbeti arıyor. alışkanlık

Kesinlikle sonuna kadar kovalamak lazım 8-10-kanat her yerde oynar.

Galiba sonunda ihtiyacımız olan 10 numarayı nasıl tanımlayabileceğimi buldum.

8-10 oynayabilen bir 10 numara değil, kanat oynayabilen bir 10 numara.

İkisi arasında gerçekten fark oluyor işte.

Bu arada Bernardo gelse muhteşem bir 4-4-2 Diamond takımı olabiliriz.

Singo - Sanchez - Apokerim - Eren
-------------Lemina
--------Torreira---İlkay
-------------B. Silva
--------Osimhen--Barış Alper

Juve inter ne mac olmus. Sommer de pek iyi görünmüyor, hele en son yedigi golde. Üst düzey kaleci cikarmali onu, topa yetistikten sonra. Kalecinin kisa olma dezavantaji.

Şuan burnley liverpool maçını izliyorum bizim eyüp maçından farkı yok.
Burnley 5 li defansta bekliyor, wirtz ve salah çok etkisiz.
Şuan liverpool formu olsaydı sohbet şu olurdu wirtz kazık, salah bitmiş cl de bizi elek ederler

Abi 11 kişi kapanıyor zaten böyle kapanmasına rağmen rakibi daha 10. dakikadan paramparça edebildiği için prime Barcelona'yı en iyi takım kabul ediyoruz.

City 2 sezon önce PL'de şampiyon olurken kendisine full kapanan her takıma karşı Haaland'ın makat zoruyla attığı gollerle maçı açıyordu.

Normal. Neden ki?

Kaleciler olduğu yerde sadece duruyor mu zannediyorsun bro :) Soğurlar böyle olursa. Sürekli jog atıyorlar top karşı sahadayken
Şöyle koştuğu mesafeler genelde topa aksiyon amaçlı koşular 20-30metre olduğu için ki 10'u geçmez sanırım, diğer küçükleride sayarsak o oranlara çıkması pek mümkün gelmedi yani abartılmış gibi. Soğumamak için yapılan jogging'i saymamak lazım zaten. Dediğim gibi oyuncuların alan kapatma ya da açma için yapılanları sayılabilirde diğer joggingler falan sayıldığını bilmiyordum.

Şöyle koştuğu mesafeler genelde topa aksiyon amaçlı koşular 20-30metre olduğu için ki 10'u geçmez sanırım, diğer küçükleride sayarsak o oranlara çıkması pek mümkün gelmedi yani abartılmış gibi. Soğumamak için yapılan jogging'i saymamak lazım zaten. Dediğim gibi oyuncuların alan kapatma ya da açma için yapılanları sayılabilirde diğer joggingler falan sayıldığını bilmiyordum.

Saha içerisinde kat edilen tüm mesafeler sayılıyor bro

Liverpool 1 tane bile organize tiki taka ile giremedi Burnley'in ceza sahasına.

Burnley Liverpool maçını izliyorum da

beyler bişey diyim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt