- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
Nevzort yinemi patladın hani osi olmayacakti alanyada kolpa herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanya'ya erken gidip denize girmece olacak mı acaba?Nevzort yinemi patladın hani osi olmayacakti alanyada kolpa herif
abartılacak bir şey değil alsakda oynatmayacak zaten kulubede curuyecektı hocayada baskı olacaktı elı ayagına dolasıyor hocanın3 kontenjanı boş bırakmak inanilmaz rezil bir amatörlük. Hala şaşkınım
Devre arası gelir iki genç yıldız transfer artık. Sol stoper ve merkez ortasaha takviyesi bekliyorum.abartılacak bir şey değil alsakda oynatmayacak zaten kulubede curuyecektı hocayada baskı olacaktı elı ayagına dolasıyor hocanın
adam negativizimden haz alıyorBU SAÇ Koç'un gitmesi lazım diyordu, niye şimdi olumsuz basıyor.
Neden olmasın. Koç'tan her şey beklenir.Bu oyuncular Koç Holding ile mi anlaşma yapmışlar? Fener için oynayacaklar yani kontrattaki paraları alacaklar öyle yada böyle.
Abartmışlar.
burda eleştirenler olmuştu da lemina performansı kötu oraya bırısı lazım dıyordum dedıgım gıbı de oldu sara perf kotu lemıne prformansı kotu ılkay olmasa bu sene nasıl olurdu acabaDevre arası gelir iki genç yıldız transfer artık. Sol stoper ve merkez ortasaha takviyesi bekliyorum.
Negaftiklikle en çok izlenen olup para kasınca haz almasi da gayet doğal rengim :dadam negativizimden haz alıyor
bu kesinlikle reyting için full negatif basıyor ama bazı insanların doğasında oluyo o herşey mükemmel bile gitse bulur yani negatif bişeyNegaftiklikle en çok izlenen olup para kasınca haz almasi da gayet doğal rengim :d
Ailesi Faslı değil mı, yani doğrudurYamal'in müslüman olduğunu bilmiyordum.
Daha ne kadar çirkinlestirecekti bi noktadan sonrasi sokakta birbirini bogazlamak. O yuzden gittigi iyi oldu.ali koçu sevıyordum ben ama tam zamanında gıttı 7 yıl ıyı ateşledı bızı kendımzıe getırdı faydası cok oldu ama ıyıce cırkınlestırecektı ıslerı