GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naci farimaz isterim
1758655898507.webp

Tokuyucu, dudaklar tezgah dokuyor ha, tokuyor
Tebtebtebtebtebteb

Naci farimaz isterim
Reel olmaz obaşka bir isim bul :d Nevzat osimhen alanyada yok demiş bu arada. Orada sure almayacaksa liverpoolda zor anca sonradan oyuna girer 20 dk yani. Yine ön hatta %60 ımız falan olan adamdan eksik olacağız. Iddia da kaybedersin bak dön şimdiden uyarıyorum.

Reel olmaz obaşka bir isim bul :d Nevzat osimhen alanyada yok demiş bu arada. Orada sure almayacaksa liverpoolda zor anca sonradan oyuna girer 20 dk yani. Yine ön hatta %60 ımız falan olan adamdan eksik olacağız. Iddia da kaybedersin bak dön şimdiden uyarıyorum.
kanka benim hesaplar hep osi üzerine kurulu

Öyle bir hava varki sanki şampiyon olmayalım ama Avrupada son 16 yapalım yeter.
Yahu ikisini birden yapmak zor muydu?
Hangi akılla 3 kontenjanı boş bıraktık.
Şimdi ne güzel ligde rotasyon yapıp Avrupa'ya asılabilirdik. Her şey müsaitti

Şamp olduğumuz için rakip dağıldı iki şikecide 3 yılda neler harcadı bilen var mı? 150 oyuncu alıp 25 tane hoca 5 başkan filan değişmiştir toplamda.. fnerin 400-500 arası para harcadığını düşünüyorum ligi yine almalıyız lig önemli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?

Şamp olduğumuz için rakip dağıldı iki şikecide 3 yılda neler harcadı bilen var mı? 150 oyuncu alıp 25 tane hoca 5 başkan filan değişmiştir toplamda.. fnerin 400-500 arası para harcadığını düşünüyorum ligi yine almalıyız lig önemli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?
Lig önemli değil diyen kimseyi görmedim. Lig kadar şampiyonlar ligi de önemli, orada nasıl başarılı oluruz tartışması yapmaya çalışılıyor.

Simarik ergen tayfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt