GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toksiklik bulaşıcı maalesef. Her yaştan etkilenmeye açık insan okuyor burayı. Bunlara müsamaha gösterdikçe sayıları artıyor. Sosyal medya böyle böyle çöpe döndü.
Biliyorum da burada cogumuz 30+ yaslarinda insanlariz, artik belirli bir yastan sonra bir olgunluk ve belirli bir zeka duzeyine sahip olmalarini bekleriz. Sosyal medya ile farkimiz bu zaten en azindan bazi seyler bizim kontrol altimizda. Yine de baktik olmuyor o zaman zaten uyeleri uyarmak zorunda kaliyoruz.

Reis bu adam frankfurtta oynar mı diye konuşuluyordu hiç buna değinen yok
Onu bizim salak muhabirler ortaya atti daha resmi aciklama ortada yokken, sonra kulup aciklama yapti ve oradaki sakatlik belirtisi sonrasi bu adam kafadan en az 14 gun yok diyen bizim doktor @Melih Peker

iste bu yuzden ne oldugunu iyi arastirip sonra ona gore yorum yapmak lazim.

Biri birsey diyor kaynaksiz, millet ona guveniyor sonra o olmayinca acaba baska bir sorun var mi deniliyor. Adam kafadan 14 gun yok denildi zaten ayrica bu sakatligi yasayan oyuncular genelde 3 hafta kadar uzak kaliyormus.

Simdi olaya boyle bakinca ortada bir sorun oluyor mu?

Onu bizim salak muhabirler ortaya atti daha resmi aciklama ortada yokken, sonra kulup aciklama yapti ve oradaki sakatlik belirtisi sonrasi bu adam kafadan en az 14 gun yok diyen bizim doktor @Melih Peker

iste bu yuzden ne oldugunu iyi arastirip sonra ona gore yorum yapmak lazim.

Biri birsey diyor kaynaksiz, millet ona guveniyor sonra o olmayinca acaba baska bir sorun var mi deniliyor. Adam kafadan 14 gun yok denildi zaten ayrica bu sakatligi yasayan oyuncular genelde 3 hafta kadar uzak kaliyormus.

Simdi olaya boyle bakinca ortada bir sorun oluyor mu?
Melih reisi görseydim ona itimat ederdim şimdş rahatladım

Şimdi Galatasaray'ın Liverpool karşısında kazanma ihtimali %3 falandır herhalde.

Kaybetme ihtimali %90 olan maçta "kesin kaybedicezzzzz" diyerek negatiflik saçıp günün sonunda bakın demiştim ben diye kendi kendinizi tatmin edeceksiniz.

Bravo ya ulan biz de salağız nasıl yenemedik diye üzüleceğiz çok şaşıracağız anasını satayım.

Hayatınızı tamamen negatiflik üzerine kurmuşsunuz, toksiklik diz boyu.

Forumu ne kadar az okursam takıma olan sevgimin o kadar arttığını fark etmeye başladım.

adam ağustosdan beri story paylaşmıyor
gol atıp sevinmiyor hatta trip atıyor golden sonra

ama kesin birşey yok :)

herşey süper

sonra bunu dile getirince ümit özat fln

ben ümit özatı en son 10 sene önce fln beyaz futbolda izledim

bir sorun var belli ki
varsa konuşulur
noluyor sorun yokmuş gibi davranınca sorun yokmu oluyor

çok belli osimhende birşeyler var

ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz ve aklıma
sadece para konusu geliyor
sakatlıkdan öncede memnunsuzdu birşeylerin ters gittiği çok açık

para konusunda dursuna güvenen varmı gerçekden
sanki hiç yaşamadık!

sonra mason toksiklik yayıyor 🤦‍♂️

çiçek böcek konuşun ozaman

Mutsuz Osimhen. Mutsuz ise yada X bir sıkıntısı var ise bu duyulur herhalde en başta Buchi Laba'dan falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt