Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
İstatistiğe bakmayın çöp gibiydi yineOkan Hocam şu adamın çöp olduğunu aylar evvel görmüş, canım hocam benim ya.
Ekli dosyayı görüntüle 303983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistiğe bakmayın çöp gibiydi yineOkan Hocam şu adamın çöp olduğunu aylar evvel görmüş, canım hocam benim ya.
Ekli dosyayı görüntüle 303983
Maç sonu hakemler bize karşıydı demişmorinyo hiyari lig sonuncusuyla berabere kalmis
Osimhen yok buyrun cenaze namazına
Biliyorum da burada cogumuz 30+ yaslarinda insanlariz, artik belirli bir yastan sonra bir olgunluk ve belirli bir zeka duzeyine sahip olmalarini bekleriz. Sosyal medya ile farkimiz bu zaten en azindan bazi seyler bizim kontrol altimizda. Yine de baktik olmuyor o zaman zaten uyeleri uyarmak zorunda kaliyoruz.Toksiklik bulaşıcı maalesef. Her yaştan etkilenmeye açık insan okuyor burayı. Bunlara müsamaha gösterdikçe sayıları artıyor. Sosyal medya böyle böyle çöpe döndü.
Reis bu adam frankfurtta oynar mı diye konuşuluyordu hiç buna değinen yokDaha Liverpool macina cok var yav.
Onu bizim salak muhabirler ortaya atti daha resmi aciklama ortada yokken, sonra kulup aciklama yapti ve oradaki sakatlik belirtisi sonrasi bu adam kafadan en az 14 gun yok diyen bizim doktor @Melih PekerReis bu adam frankfurtta oynar mı diye konuşuluyordu hiç buna değinen yok
Melih reisi görseydim ona itimat ederdim şimdş rahatladımOnu bizim salak muhabirler ortaya atti daha resmi aciklama ortada yokken, sonra kulup aciklama yapti ve oradaki sakatlik belirtisi sonrasi bu adam kafadan en az 14 gun yok diyen bizim doktor @Melih Peker
2 hafta kacirir sonra agri durumuna bakilir
diz sakatligi kadar kotu degil en azindan
iste bu yuzden ne oldugunu iyi arastirip sonra ona gore yorum yapmak lazim.
Biri birsey diyor kaynaksiz, millet ona guveniyor sonra o olmayinca acaba baska bir sorun var mi deniliyor. Adam kafadan 14 gun yok denildi zaten ayrica bu sakatligi yasayan oyuncular genelde 3 hafta kadar uzak kaliyormus.
Simdi olaya boyle bakinca ortada bir sorun oluyor mu?
İyi sabirlisiniz .. okan masona admin olsam 2 yil ban verirdim
Okan Buruk varsa ben yokmum mi dedi acaba?Beyler osimhende büyük sorun var ve bence bu sakatlıkla da alakalı değil
o sene üçlü yaptık![]()