GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osiyle ilgili ne var bilmiyorum ama sıkıntı yok diye düşünmek istiyorum ama olmuyor

Adam geçen sene bizde oynarken de sakatlandığında bu kadar boşlamamıştı sosyal medyayı paylaşımlarını falan ( bizle ilgili)

Hadi transfer döneminde resmi topçumuz değil diyorduk ondan paylaşmıyor diyorduk

Ulan herif geçen sene doğuştan Galatasaray lı gibi takılmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum

İster istemez bi soğuma mı oldu noldu diyor insan

Şimdi Galatasaray'ın Liverpool karşısında kazanma ihtimali %3 falandır herhalde.

Kaybetme ihtimali %90 olan maçta "kesin kaybedicezzzzz" diyerek negatiflik saçıp günün sonunda bakın demiştim ben diye kendi kendinizi tatmin edeceksiniz.

Bravo ya ulan biz de salağız nasıl yenemedik diye üzüleceğiz çok şaşıracağız anasını satayım.

Hayatınızı tamamen negatiflik üzerine kurmuşsunuz, toksiklik diz boyu.

Forumu ne kadar az okursam takıma olan sevgimin o kadar arttığını fark etmeye başladım.
Iyide tespitte hata var kaybedecez demek farklı. Parçalayacaklar demek farklı 4 den aşagi yemeyecez diyorum mesela %3 de aşırı fazla bir oran olmuş renktaş %0.9 falandır bizim kazanma ihtimali.

Liverpool macini aliriz
Cünkü forum yenilgiyi gec, kac yeriz isine girmis
Okan hoca sende sakin buralari yada sosyal medyayi dinleme

adam ağustosdan beri story paylaşmıyor
gol atıp sevinmiyor hatta trip atıyor golden sonra

ama kesin birşey yok :)

herşey süper

sonra bunu dile getirince ümit özat fln

ben ümit özatı en son 10 sene önce fln beyaz futbolda izledim

bir sorun var belli ki
varsa konuşulur
noluyor sorun yokmuş gibi davranınca sorun yokmu oluyor

çok belli osimhende birşeyler var

ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz ve aklıma
sadece para konusu geliyor
sakatlıkdan öncede memnunsuzdu birşeylerin ters gittiği çok açık

para konusunda dursuna güvenen varmı gerçekden
sanki hiç yaşamadık!

sonra mason toksiklik yayıyor 🤦‍♂️

çiçek böcek konuşun ozaman
Reis para konusunu yaşamayan türk kulubu yokki geriden geliyor maaslar çogunlukla zaten.

Tek sorun olabilecek sey belki Avrupada genelde tokatlanirsak. Bu adam baya hirsli ve öyle durumla kesinlikle mutsuz oldugu disariya vurabilir diye düsünüyorum.

Düsük seviyede futbol oynayip Avrupada rezil olacaksam, rezil olmadan +20 milyon fazla maasla belki Araplarda mi takilsam diye düsünebilir.

Tek sorun olabilecek sey belki Avrupada genelde tokatlanirsak. Bu adam baya hirsli ve öyle durumla kesinlikle mutsuz oldugu disariya vurabilir diye düsünüyorum.

Düsük seviyede futbol oynayip Avrupada rezil olacaksam, rezil olmadan +20 milyon fazla maasla belki Araplarda mi takilsam diye düsünebilir.
Eger bir sorun varsa; Dediğin şey en mantıklısı. Buraya gelirken biliyordur muhtemelen final falan oynamayacağini da sürekli böyle oynarsak araplardan pek bi farkimiz kalmiyor evet.

Kemerburgaz'da imiş. Yüksek ihtimal özel program ve on göre çalışıyor işi doğru olabilir. En yakın zamanda döner umarım aslan parçası. Bu takımın en değerli parçası kendisi doğal olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt