- 5 Eylül 2014
- 84.979
- 70.931
- 4.513
Şakşak emojisi neden yüksek şakşaklamalık bir mesajGizli ifbliler herhold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şakşak emojisi neden yüksek şakşaklamalık bir mesajGizli ifbliler herhold
Dostum bu pembe gtlülük niyeÖyle bitsin o maç kazanmisiz sayirim 4 den asagi olması mumkun değil.
Anlayana
Avatarına iddia ya girelim mi knk yada sen seç isim falanda olabilirDostum bu pembe gtlülük niye

Naci farimaz isterimAvatarına iddia ya girelim mi knk yada sen seç isim falanda olabilir![]()
Naci farimaz isterim
Reel olmaz obaşka bir isim bul :d Nevzat osimhen alanyada yok demiş bu arada. Orada sure almayacaksa liverpoolda zor anca sonradan oyuna girer 20 dk yani. Yine ön hatta %60 ımız falan olan adamdan eksik olacağız. Iddia da kaybedersin bak dön şimdiden uyarıyorum.Naci farimaz isterim
Devre arası transfer edilmeli
kanka benim hesaplar hep osi üzerine kuruluReel olmaz obaşka bir isim bul :d Nevzat osimhen alanyada yok demiş bu arada. Orada sure almayacaksa liverpoolda zor anca sonradan oyuna girer 20 dk yani. Yine ön hatta %60 ımız falan olan adamdan eksik olacağız. Iddia da kaybedersin bak dön şimdiden uyarıyorum.
Fonda şahit olsun yakın ırakkışladan çıkıp düğüne giden asker gibi nöbet
Lig önemli değil diyen kimseyi görmedim. Lig kadar şampiyonlar ligi de önemli, orada nasıl başarılı oluruz tartışması yapmaya çalışılıyor.Şamp olduğumuz için rakip dağıldı iki şikecide 3 yılda neler harcadı bilen var mı? 150 oyuncu alıp 25 tane hoca 5 başkan filan değişmiştir toplamda.. fnerin 400-500 arası para harcadığını düşünüyorum ligi yine almalıyız lig önemli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?
Simarik ergen tayfaŞamp olduğumuz için rakip dağıldı iki şikecide 3 yılda neler harcadı bilen var mı? 150 oyuncu alıp 25 tane hoca 5 başkan filan değişmiştir toplamda.. fnerin 400-500 arası para harcadığını düşünüyorum ligi yine almalıyız lig önemli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?
kerem adlı avelin futbolla ne ilgisi var da hocaya fikir beyan edebiliyor şunu yanlış yapıyorsun diye yawsaça göre archie brown tedescoyu dövmeye yeltenmiş
hainoğlu tedesconun kapısını tıklatıp içeri girerek hocam yanlış taktik veriyorsun demiş