GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de 8 maç garantilemişken nasıl hala sırt sponsorluğunda anlaşma yapmazsın rezalet. Aylardır belli yani bu durum.

Büyük bi gelirden feragat ediliyor yazık günah.

#nfvas dediğim için 1 hafta ceza almıştım. Bunu da gördük. Önce paranoya denilerek 1 ay sonra 1 hafta. Ne istiyorsunuz abi siz. Çıksın admin söylesin. Yazma desin direkt. Galatasaray maçı var forumdan banlandım.
ceza sebebini atıyorum iftira atmayalım. yazdıgın bu mesajdan ötürü ceza yemişsin

Screenshot_19.webp

şimdi iftira attıgın icin 1 hafta cezai islem uyguluyorum

Tam TSI 16'da Passo'dan bilet kısmına girdim. Sadece Lüx kategoride bilet vardı 46.000 TL'ye. Yuh be yuh.

Rezalet.

konudan alakasız bir şey sorucam şimdi liverpool bilet fiyatlarını ortalama 5000 tl dedim toplam satışıda 40 bin kişi seviyelerinde tuttum 200 milyon tl gelir elde ediyorum bununda 1 euro 42 ile böldüğümde yaklaşık 5 milyon euro ediyor .Bu çok ciddi ve iyi bir para bu paranın ne kadarı bizim ve bizim toplam sadece tribün gelirimiz ne kadar ? bilen bir renktaş varsa bilgilendirebilir mi

konudan alakasız bir şey sorucam şimdi liverpool bilet fiyatlarını ortalama 5000 tl dedim toplam satışıda 40 bin kişi seviyelerinde tuttum 200 milyon tl gelir elde ediyorum bununda 1 euro 42 ile böldüğümde yaklaşık 5 milyon euro ediyor .Bu çok ciddi ve iyi bir para bu paranın ne kadarı bizim ve bizim toplam sadece tribün gelirimiz ne kadar ? bilen bir renktaş varsa bilfilendirebilir mi
kombine yüzünden gelirimiz düşmekte

kombine satılmamalı her mac bilet satılmalıdır

geçen sene gelirimiz Galatasaray'ın 59 milyon avroluk bilet satışı gelirleriyle Avrupa'da 16. sırada yer aldığı belirtildi. 2023-2024 sezonunda maç başı gelirlerinde Galatasaray'ın 2,3 milyon, Fenerbahçe'nin 1,5 milyon, Beşiktaş'ın da 1,1 milyon avroyla Avrupa'da ilk 50 kulüp arasında yer aldığı bildirildi. (böyle bir bilgi var bu sene fiyatlar artığına göre bu çok sağlam bir kazanım.ÜStüne ürün satışı galibiyet primleri yayın geliri falan çok iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt