Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
dostum güllü vefat etti yaKim öldü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum güllü vefat etti yaKim öldü?
Lig başına kadar bulamamaları zaten bir beceriksizlikti. O kadar yıldız olsun ama hala sponsor bulmakta geç kal. Beceriksizlik resmen.
Lig başına kadar bulamamaları zaten bir beceriksizlikti. O kadar yıldız olsun ama hala sponsor bulmakta geç kal. Beceriksizlik resmen.
Bakalım hangi yedeğin maaşını karşılayacak paraya satacaklar?Rezalet şu durum
Şimdi giderler 500kya falan satarlar
ceza sebebini atıyorum iftira atmayalım. yazdıgın bu mesajdan ötürü ceza yemişsin#nfvas dediğim için 1 hafta ceza almıştım. Bunu da gördük. Önce paranoya denilerek 1 ay sonra 1 hafta. Ne istiyorsunuz abi siz. Çıksın admin söylesin. Yazma desin direkt. Galatasaray maçı var forumdan banlandım.
ara ara öteki kategoriler geldiTam TSI 16'da Passo'dan bilet kısmına girdim. Sadece Lüx kategoride bilet vardı 46.000 TL'ye. Yuh be yuh.
Rezalet.
Evet ben de gördüm ama hep bu kategoride koltuk kalmadı gibi bir uyarı geldi hep sonra tıklayıncaara ara öteki kategoriler geldi
hay maşallah
kombine yüzünden gelirimiz düşmektekonudan alakasız bir şey sorucam şimdi liverpool bilet fiyatlarını ortalama 5000 tl dedim toplam satışıda 40 bin kişi seviyelerinde tuttum 200 milyon tl gelir elde ediyorum bununda 1 euro 42 ile böldüğümde yaklaşık 5 milyon euro ediyor .Bu çok ciddi ve iyi bir para bu paranın ne kadarı bizim ve bizim toplam sadece tribün gelirimiz ne kadar ? bilen bir renktaş varsa bilfilendirebilir mi
evet bunu göz ardı etmişimkombine yüzünden gelirimiz düşmekte
kombine satılmamalı her mac bilet satılmalıdır
Bu sene 3 kupada da zirve yapar mıyız masonum