GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var mi bizim yonetimden uefaya basvuracak?
Bizim yönetimden Uefa'ya başvuruya ne gerek var ki onu anlamıyorum ama Kerem konusunda izin verenlerden başvuru beklemem. Psg, Cİty, Chelsea'nin rakipleri başvurmadı. Uefa'nın kendi Ffp'si var onların kendisi direk araştırıp cezayı vermesi lazım normalde.

Avrupada başarı için totem ayağına ceza almaya karar verdim ocak ayına kadar.

Forumdaki bikac munasebetsizle uğraşıp canımı sıkmak yerine,arkadan dönen dolapları kapattım kendim için.

Bazı şeyleri uğraşmaya değer de bulmuyorum.Ben böyle ufak şeylere sinirlenip zaman harcayamam.benim zamanım degerli.

İnşallah avrupada başarılı oluruz ve okan hocayi alkislariz.Iyi geceler arkadaslar

Bizim yönetimden Uefa'ya başvuruya ne gerek var ki onu anlamıyorum ama Kerem konusunda izin verenlerden başvuru beklemem. Psg, Cİty, Chelsea'nin rakipleri başvurmadı. Uefa'nın kendi Ffp'si var onların kendisi direk araştırıp cezayı vermesi lazım normalde.
haberleri bile yoktur uefa ne yapacak bizim ligin kirli islerini

Eskiye özlem duyanlar için arşivden müthiş bir konu buldum.

haberleri bile yoktur uefa ne yapacak bizim ligin kirli islerini
Ffp diye bir şey var sonuçta Uefa'nın kuralları dahilin futbolcu maaşlarının gelirinin %70'sini geçememesi gibi kurallar var bunlar varken bunu da araştırmaları lazım normalde. Yoksao zaman Ffp'den neye göre ceza veriyorlar yada verecekler?

Ffp diye bir şey var sonuçta Uefa'nın kuralları dahilin futbolcu maaşlarının gelirinin %70'sini geçememesi gibi kurallar var bunlar varken bunu da araştırmaları lazım normalde. Yoksao zaman Ffp'den neye göre ceza veriyorlar yada verecekler?
basit hesaplari inceliyorlar iddiaalara demeclere onem verdiklerini sanmiyorum.
o yuzden hesaplari apacik ortada olan kucuk kulupler ceza yiyor bizde sadece

Avrupada başarı için totem ayağına ceza almaya karar verdim ocak ayına kadar.

Forumdaki bikac munasebetsizle uğraşıp canımı sıkmak yerine,arkadan dönen dolapları kapattım kendim için.

Bazı şeyleri uğraşmaya değer de bulmuyorum.Ben böyle ufak şeylere sinirlenip zaman harcayamam.benim zamanım degerli.

İnşallah avrupada başarılı oluruz ve okan hocayi alkislariz.Iyi geceler arkadaslar

Sen yokken ne gece ne de gündüz
Ne Ay var ne tek bi' yıldız
Her yer karanlık ve ıssız
Göremiyorum

Bayern maçının özetini izledim. Gerizekalı herif yerine kvara falan olsa bayerne en az 6 sallarmışız.

Coğrafya maalesef kader. Doğru strateji ve futbolu geliştirmek isteyen kurullarla biz ş.liginde de uefada da 2 şer kere yarı final oynardık.

Futbolu güzelleştirmek yerine aşağıya çekmeye çalışan bu embesillerin olduğu ülkede harcadığımız paranın geri dönüşü maalesef yok.

Kevin De Bruyne - Conte kavgasını yakından takip etmek lazım.

Oradan bir fırsat çıkabilir. Devre arası 1.5 yıl kiralar kaçarım.

Sezon sonu Lemina çıkış Sara satış, Gedson ve Maestro mutlaka alınmalı, devre arası olmaz ise bile , Maestro mutlaka geniş kadroya katılmalı

Dr. Fahrettin Koca: “Galatasaray, dünyanın en güçlü takımlarından Liverpool’u mağlup etti. Bu gurur hepimizin!”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt