Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 88.107
- 68.373
- 4.933
Lig radyoda dinledim biri konuşuyodu fb dün tam bir hoca galibiyeti almış tedesconun artık gönderilmesi gündeme gelmezmiş doğru mu? O kadar iyi mi oynadılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig radyoda dinledim biri konuşuyodu fb dün tam bir hoca galibiyeti almış tedesconun artık gönderilmesi gündeme gelmezmiş doğru mu? O kadar iyi mi oynadılar
Eyvah o zaman geçmiş olsun şampiyonluk gitti demektirfenerin nice’ye oynadığı ilk 15 dakika
türk futbolunun gururudur
orta saha bomboş bunların tedesco kalması daha iyiLig radyoda dinledim biri konuşuyodu fb dün tam bir hoca galibiyeti almış tedesconun artık gönderilmesi gündeme gelmezmiş doğru mu? O kadar iyi mi oynadılar
Bu oguz aydın kimin torpillisi ya
ortasahamız sayı olarak yetersız
Konyasporlu Melih İbrahimoğlu: "Avusturya milli takımının beni istemesi güzel ama milliyetçi olduğum için Türkiye'yi bekliyorum. Nereye kadar bekleyebilirim bilmiyorum."ortasahamız sayı olarak yetersız
Samet yerine genç Emirhan Topçu da olabilirmiş de solak diye almadı muht.Bu adamda da ne Samet aski varmis arkadas
Bu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
İlkay niye yok