GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Konyasporlu Melih İbrahimoğlu: "Avusturya milli takımının beni istemesi güzel ama milliyetçi olduğum için Türkiye'yi bekliyorum. Nereye kadar bekleyebilirim bilmiyorum."

Sinyal çakmış merkez orta saha düşünülebilirdi kolay maçlar için yedekte.
Beğeniyorum kendisini. Hatta devre arası yerli orta saha olarak düşünülebilir Berkan'ın yerine. Bir de Kaan da sakatlandı sanırım.

Bu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
Zaten bu sezon bir şey oynadığı yok ki. Geçen sezon performans veriyordu ama bu sezon doğru dürüst oynadığı yok kendisinin yerine Aral Şimşir çağrılmalıydı. Danimarka alt yaştan TR alt yaşa geldi ama iyi performansını görmezden gelip performans vermeyenleri çağırır ve oynatırsa Montella bir bakmışsın Aral, Danimarka milli olmuş. Can Uzun'a yapılan da büyük bir ayıp santrafor mevkisin de oyuncu yok orada Kerem yerine Can oynamalı en basitinden adamın boş geçtiği maç yok neredeyse.

Can Bedel'in haberine güvenmiştik. Hani nerede sırt sponsoru? Bu takıma bu zamana kadar hala formanın boş yerlerini sponsorla ile dolduramamak beceriksizliğin dik alasıdır.

Baba bu neymiş böyle yav. Mutlaka almalıyım.

Screenshot_20251003_144320_Instagram.webp

Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk

Hadi hem küfür hem iftiradan güzelce birer hafta yedim diyelim. Önceki 1 aylık cezami kabul edemiyorum. Transfer olaylarından önce çok sevdiğim barışı disladiklarini görüp hissiyatla kendi yorumumu yaptım diye paranoya nedenli 1 ay ceza yedim. Valla hiç yazasım kalmadı. Bıktırdınız tebrik ederim
@Barış Savaş için ceza mi yedin? Zaten ona herkes vuruyordu, bir tane de sen vursaydin ya

Haluk'un haberi doğru ise çok iyi haber de keşke Eylül gelmeden yapsaydık.
Fransa ligine abanmak lazım.
Göztepe, Alanya filan 15 milyondan açarlar

Keşke şu çocuğu alsak orta sahaya. Macarlarin yeni potansiyel yıldızı çocukta yok yok herseyi yapabiliyor. Tam bir box to box.

mo_tesis_0.jpg

İstanbul'da olsa alsaydık derdim alt yapı için. İyi tesis.

Son düzenleme:
Ligde kotu Avrupa'da basarili ya da ligde iyi Avrupa'da kotu sonuclar alan bir takim degil her zaman her yerde basarili sonuclar alinisin diye bu kadar para harcandi. Sekiztas kim yaw?
Arabacilqra bak hele.

Ligde kotu Avrupa'da basarili ya da ligde iyi Avrupa'da kotu sonuclar alan bir takim degil her zaman her yerde basarili sonuclar alinisin diye bu kadar para harcandi. Sekiztas kim yaw?
Arabacilqra bak hele.

Iste Kerem gibilerin Avrupa da oynamasi icin onay verirsen bunlar doner ilk sana palazlanir.Aleni birsekilde Liverpoolu tutuyoruz diyorlar sadece ligde de degil Avrupa da da basarili olacaz ki bu yalamalar haddini bilecek.Kendi maclari olsa Turk takimi herkes desteklesin edebiyati yaparlar.

Mac sonu mac oncesi roportajlarda genelde rating almak icin gerizekali ve embesilleri seçip onları paylaşıyorlar o yüzden kaale almaya gerek yok

Şampiyonlar liginde üst tura kalır isek; Kevin Danso ve Ön Libero takviyesi yapmamızı öneriyorum transfer komitesine.

Geri
Üst Alt