Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 16.057
- 17.250
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Zabarni diye okuyunca Italyan sanmıştım.Şu zabarnyi barça maçında ilk defa izledim. Acayip beğendim. İyi para vermişler ama. Batagovdan zabarny çıkar mı ? İyi takımla daha iyi olur orası kesin ama zabarnyi yarısı olsa o da yeter
batagovu hic dikkatli izlemedim de eger zabarny cikacaksa bi sekline semaline bakmasi lazim tipini bi duzeltmesi lazim batagovun insaat iscisi gibi duruyorŞu zabarnyi barça maçında ilk defa izledim. Acayip beğendim. İyi para vermişler ama. Batagovdan zabarny çıkar mı ? İyi takımla daha iyi olur orası kesin ama zabarnyi yarısı olsa o da yeter
Arka çekimden çok daha güzel görünüyotHarbiden çok iyi vurmuş. Tekrar çıkış yakalayabilir bu sene.
Bizimkiler yay çevresinde bile direkt kaleye vurmuyor. Hâlbuki özellikle İlkay oralardan etkili vurabilir. Aynı şekilde Sane de.Bizim takimin en büyük eksikleribden birisi,frikik kullanacak oyuncu ,iyi frikik atan oyuncu olsa senede 8 10 gol frikikten skor yapariz
@Vasfi Vural