Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 19.722
- 17.651
- 1.578
kesinlikleBu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikleBu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
Vasat bir anadol topçusuBu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
Beğeniyorum kendisini. Hatta devre arası yerli orta saha olarak düşünülebilir Berkan'ın yerine. Bir de Kaan da sakatlandı sanırım.Konyasporlu Melih İbrahimoğlu: "Avusturya milli takımının beni istemesi güzel ama milliyetçi olduğum için Türkiye'yi bekliyorum. Nereye kadar bekleyebilirim bilmiyorum."
Sinyal çakmış merkez orta saha düşünülebilirdi kolay maçlar için yedekte.
Zaten bu sezon bir şey oynadığı yok ki. Geçen sezon performans veriyordu ama bu sezon doğru dürüst oynadığı yok kendisinin yerine Aral Şimşir çağrılmalıydı. Danimarka alt yaştan TR alt yaşa geldi ama iyi performansını görmezden gelip performans vermeyenleri çağırır ve oynatırsa Montella bir bakmışsın Aral, Danimarka milli olmuş. Can Uzun'a yapılan da büyük bir ayıp santrafor mevkisin de oyuncu yok orada Kerem yerine Can oynamalı en basitinden adamın boş geçtiği maç yok neredeyse.Bu Oğuz Aydın bugün başka bir kulübe gitsin 1 kere çağırılmaz kadroya.
@Barış Savaş için ceza mi yedin? Zaten ona herkes vuruyordu, bir tane de sen vursaydin yaHadi hem küfür hem iftiradan güzelce birer hafta yedim diyelim. Önceki 1 aylık cezami kabul edemiyorum. Transfer olaylarından önce çok sevdiğim barışı disladiklarini görüp hissiyatla kendi yorumumu yaptım diye paranoya nedenli 1 ay ceza yedim. Valla hiç yazasım kalmadı. Bıktırdınız tebrik ederim
Davinson sınırda,Bjk maçını yönetecek hakem kart makinesi , +1 kişi daha cezalı olabilirNiye yaw?
Şimdiden 3 sarı mı yaptı?Davinson Başakşehir maçında cezalı
Olay 2 sezondur orta hakemden ziyade varda donuyorDavinson sınırda,Bjk maçını yönetecek hakem kart makinesi , +1 kişi daha cezalı olabilir
Osi’yi tersten okuyun
İso
Nijerya’nın simgesi ne?
Kartal yani Eagle
Birleştirin
İso Eagle![]()
Ligde kotu Avrupa'da basarili ya da ligde iyi Avrupa'da kotu sonuclar alan bir takim degil her zaman her yerde basarili sonuclar alinisin diye bu kadar para harcandi. Sekiztas kim yaw?
Arabacilqra bak hele.