GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Bizim artık 4-3-3 tarzı bir sisteme geçmemiz lazım İlkay-Torreira-Sara bu 3'lü yü aynı anda sahada kullanmamız lazım hem random pas sayısı azalır hem de oyun kurulumunda rahatlarız.
Leminayla da yapilabilir olum bu random pas sayisi oyuncuyla alakali bir sey degildir ki.

Orta saha çokmuş gibi olanıda stopere mi çekiyon :asd:
Orta saha yok zaten ama Lemina oynayınca Abdülkerim dan dun random vuruyor topu çıkarmakta zorlanıyoruz zaten Barış'ın da top tekniği olmayınca bir tek Yunus kalıyor o da etkisiz olduğu an takım sıçıyor.

En azından çift 8 gibi oynarsak Abdülkerim filan dan dun vurmaz, vuramaz.

------------------Uğur
------Lemina-Davinson-Abdül
Singo--------Kaan-----------Jakobs
-------İlkay--Torreira---Sara
------------Osimhen
En azından pas ve tempo konusu olmaz. Barışı gerekiyorsa Jakobs yerine koyup Jakobs ara ara Abdül yerine oynatılır. Eren oynatılır vs gibi. Biraz bunu çalışmalıyız bazı herifler de ben nede yedek kaldım demeli. Barış net bir şekilde geriye çekilip sen yıldız değilsin izlenimi verilmeli.

Orta saha yok zaten ama Lemina oynayınca Abdülkerim dan dun random vuruyor topu çıkarmakta zorlanıyoruz zaten Barış'ın da top tekniği olmayınca bir tek Yunus kalıyor o da etkisiz olduğu an takım sıçıyor.

En azından çift 8 gibi oynarsak Abdülkerim filan dan dun vurmaz, vuramaz.
Hocadan öyle bir talimat gelse orta sahada da dikmezler herhalde. Hoca bypass ediyor orayı blok arasina kosan topcu gordunmu hic bizde 3 senede bir tek mertens insiyatif alip yapiyordu bazen.

Bizim yönetim bu adamlar oturup kalkıyor, haber veriyor bir de. Sabah akşam algı kasıyorlar

Bizim yönetim bu adamlar oturup kalkıyor, haber veriyor bir de. Sabah akşam algı kasıyorlar

Saç dan ne bekliyon adamin tum hayati algi zaten. Dursunun bunla yemek yemesi ayri kepazelik o ayrı. Allah'ın dönercisi futboluda bilmiyor liverpool'un en kötüsüymüs :asd:

Bizim artık 4-3-3 tarzı bir sisteme geçmemiz lazım İlkay-Torreira-Sara bu 3'lü yü aynı anda sahada kullanmamız lazım hem random pas sayısı azalır hem de oyun kurulumunda rahatlarız.
Leminayi mi kesecen? Suan torreira ile takimi ayakta tutan oyuncu.

Geri
Üst Alt