Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo-Davinson-Abdül3 lü hic beceremiyoruz ama reis en kotu oyunumuz alanyada batirdik resmen mesela.
Silas bi yere gitmedi rtaş, bu sene nasıl takip ediyor musun? Öyle ucuz bi genç leminayı yedeklemeye ne iyi olurdu. Eric martel ismi çıkmıştı mesela keşke alsalardıBurda 20 iq demişlerdi güldüler falan
Listemden biri salzburga transfer olmus . Genclerbirligine adam mi aliyorsun salzburg![]()
Burda 20 iq demişlerdi güldüler falan
Listemden biri salzburga transfer olmus . Genclerbirligine adam mi aliyorsun salzburg![]()
gs yönetimiyle iletişime geçtik renktaşım harcanma buradaBurda 20 iq demişlerdi güldüler falan
Onlar kayyumdan satılacak büyük ihtimal yani su an isteselerde fenerin köpeği olamazlar ,tabi alo fatih gitmeliKasımpaşa 9 puan olmuş, eyüp ve kayseri dayanmalı. Kasımpaşa bu sene düşmeli
Yo öyle bir iddiam yok ben medenice tartismaya gorus alışverişine raziyim.dalga geçilmesi yerine . Surekli alaya alan kişilerden alay dışında oneri alamadım. Fikir alışverişi yapabileceğim kişiler ile de yorum yazıyoruz karşılıklıgs yönetimiyle iletişime geçtik renktaşım harcanma burada

Bizim yönetim bu adamlar oturup kalkıyor, haber veriyor bir de. Sabah akşam algı kasıyorlar