GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

fenerli arda ünyay var neden stoper yok diyor herkes!!

3 lü hic beceremiyoruz ama reis en kotu oyunumuz alanyada batirdik resmen mesela.
Singo-Davinson-Abdül
Alanya maçını ben değerlendirmeye almıyorum ne yapmaya çalıştık hala bilmiyorum taktiksel olarak bişe denendi o maçta o kadar.

Bir formsuz kafası burada olmayan herif var stoperde öbürü rakip ceza sahasına gidiyor zaten. Lemina ve ilkay ileride basıyor torreira oyuncu karşılıyor atağa çıkarken.

Bak kırmızı olduğunda lemina geriye geldiğinde defans dengeye oturdu sağ açık hariç hissetmedik bile eksikliği.
Lemina son yılını zaten stopere verilerek geçirmişti. 6 numarada çevikliği yok geniş ve uzun oyunda çok etkili.

Sezon başından beri en kötü oyuncumuz davinson. Tek bir şekilde geride bırakmak intihar.
Ben olsam ardayı kazanmaya bakardım. Lemina-Arda-Abdül denenmeli. Davinson da aklını başına alsın.

İyi bir bonservise şutlayıp akanjiyi indirecektik aslında

Burda 20 iq demişlerdi güldüler falan
Listemden biri salzburga transfer olmus . Genclerbirligine adam mi aliyorsun salzburg 🙂

Burda 20 iq demişlerdi güldüler falan
Listemden biri salzburga transfer olmus . Genclerbirligine adam mi aliyorsun salzburg 🙂
Silas bi yere gitmedi rtaş, bu sene nasıl takip ediyor musun? Öyle ucuz bi genç leminayı yedeklemeye ne iyi olurdu. Eric martel ismi çıkmıştı mesela keşke alsalardı

Kasımpaşa 9 puan olmuş, eyüp ve kayseri dayanmalı. Kasımpaşa bu sene düşmeli

Sallai bek olur kaan ayhan ya da arda oynar. Defansta. Bize hem bek hem defans oynayacak yedek adam lazim maxwell woledzi tipi

gs yönetimiyle iletişime geçtik renktaşım harcanma burada
Yo öyle bir iddiam yok ben medenice tartismaya gorus alışverişine raziyim.dalga geçilmesi yerine . Surekli alaya alan kişilerden alay dışında oneri alamadım. Fikir alışverişi yapabileceğim kişiler ile de yorum yazıyoruz karşılıklı

devre arasında orta saha ve kanat alınmalı.
oyuncu değiştiremiyoruz. üzücü bir durum.

Bizim yönetim bu adamlar oturup kalkıyor, haber veriyor bir de. Sabah akşam algı kasıyorlar

Ulan adam daha yeni sakatliktan çıktı. Osimhen sanki her maç kavga ediyor.

Ostorwolde danasından rahatsız olmaz osimhenden rahatsız olmuş lavuk

Geri
Üst Alt