GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle ..Osi oynarsa İlkay - Yunus- Baris - Lemina- Toreira cikmaliyiz.. Bence 3. İsim de Apo.. Sallai bu kadar formdayken Singoyu sag beke almak mantikli gelmiyor..

Hayatin gerceklerine gelirsek Sane'yi bu mac kesmek imkansiz bence adam sirf Sl icin geldi
Sane konusunda şu an dişimi sıkıyorum kötü bir şey yazmamak için 10 maç olmasını bekliyorum ama hiç ışık yok.

Kayseri maçı da dahil hala bir performans kırıntısı göremedik. Sara'ya fena şekilde öfkelenmeye başladım.

Geçen yıl içerde oynadığımız Göztepe maçından sonra biri bana Sara mı KDB mi dese o akşam net Sara derdim.

Başakşehir kupa maçındaki sakatlıktan sonra bir daha top oynamadı. Arkadaş artık biraz bir şeyler mi yapsan... Şu an geldiği günün çok çok gerisinde.

Apo konusunda bilmiyorum çok fazlada orayı düşünmüyorum çünkü sol stoper oynayacak adam yok şu an takım içinde.

Davinson sola geçip Singo sağa geçse veya tam tersi o tandemde sıkıntı olabilir bilmiyorum her şey hız değil.

Sallai'yi kesmek biraz kötü duracak ama CL maçında Singo sağ bek çıkarsa daha mantıklı olur gibi geliyor.

Sonuçta anamızın ligindeki bir takıma karşı oynamayacağız. Rakip üzerimize daha çok geleceği için Sallai'nin sağ bek performansı ligdeki ile aynı seviyede olmayacaktır.

Osi igneyle oynayacagina hic oynamasin. Sakatligi uzar falan

O vakit ṣöyle cikmak lazim ffurt macina

Ugurcan
Singo davi jakobs/abdul
Sallai toreyra lemina eren
Ilkay yunus
Baris

Yada

Ugurcan
Singo davinson apo eren/jakobs
Toreyra lemina
Sallai ilkay yunus
Baris

bugün ki fb maçından sonra lig için soru işaretlerim kalmadı

hakem olayıda bitti bugün itibari ile

muhtemelen iki hakemde şutingen olacak!

kimsenin tahammülü kalmadı artık

bjkliler bile tepki veriyorsa işimize gelir
şerefsizler 3 sene sonea ilk defa tepki gösterdiler (kendileri ümitli diye)

bu maç iyi oldu iyi
fb tam düşündüğüm gibiydi

şimdi muhtemelen bunlar takım içide karışacak
özellikle mert-kerem
brezilyalılar ve diğerleri diye
çok müsaitler buna

Bjk'nin ligden erken kopmaması iyi olur. Koptuklarında salıncak modunu açıyorlar anında. Trabzon da olabildiğince zirveye yakın kalmalı. Onlar da eyyam yapıyor çünkü.

TS ligden kopsun zira en puan alabileceği maçı Fb’ye karşı verdi hakemle.

Kendi sahasında 3 yer lige veda eder zaten devam da etse.

Bize karşı ise Kurtuluş savaşında Yunan görmüş Türk askeri gibi saldıracaklar Uğurcan mevzusu vs derken.

Kopsunlar salsınlar komple.

Beşiktaş’ı da hakemle ayıklarlar.

Büyük maçlarda ne olacağını dün gördük.

Fb küçük maçları hakemsiz alacak takımı son 5 günde kurdu.

Takım oturana kadar küçük maçlarda hakemle ayakta tutacaklar.

Oturunca zaten deplasman Beşiktaş ve bizle 2 maç hariç her maçı hakem olmadan da alırlar.

Bu maçlarda da medya hakem baskıyla sonuç almaya çalışacaklar.

Tarihin en zor şampiyonluk yarışı olacak. Herkes safları sıklaştırsın.

Biz maç kazandığımızda gtunu yırtan tehditler yağdıran tff başkanı birşey demedimi akşamki açık şike için

1 Orta saha 1 stoper ile mis gibi kadromuz olacaktı.
Frankurt maçı sonrası Konya'ya 2 tane diri orta saha ile başlayabilirdik.
Geçen sene gibi Kasım Mart arası yine zorluk yaşayacağız.
3 hakkımızı nasıl boş bıraktık hâlâ aklım almıyor

Yunus Tottenham maçında mükemmel oynadı. Genel olarak Avrupa arenasında Osimhenle beraber en iyi adam ikisiydi geçen sene.

Son kısımda düşme sebebimiz yine gereksiz baskıyla yorulma kaynaklıydı.
Şunu görmüyor mu acaba.
Hayır berkan, demirbay falan giriyordu oynadığın oyunla bağımsız.
Döndük bu seneye geldik yine aynı.
Bayern, manu, tottenham hepsinden 60+ sonra
Galiba 10-15 milyon euroluk topçu asla almayacaksın. Bu fiyat bandındaki genç yeteneklerden bi şey olmuyor.

Ya Romulo gibi gidip köy turnuvasında oynarken bulup getireceksin bi çocuğu döner ekmek fiyatına
Ya da en aşşa 25 verip göz önündeki bi yabancıyı getireceksin

18'e Nene'yi almak yerine bu paraya eminim ki 5 tane Brezilya'dan genç kanat oyuncusu bulur alırsın gencecik alt liglerden, içlerinden 4 tanesi çöp çıksa 1 tanesi tutar 50-60 milyon euroluk topçun olur.
Tff denen iblis oluşum altyapıdan çıkan yabancı statüsünde sayılmayacak dediği anda bu işi çözmüş olursun.
15 yaşındaki urfalı mahmut yerine 15 yaşında güney amerikalı regen cafuyu yetiştirip denersin. Zaten öyle de böyle de 15 senede bir birini çıkarıyoruz olasılık artmış olur.

Danimarka kulüpleri bunu yapıyor her sene 15+ oyuncu satıyor. Göztepenin sahibi de danimarkada uyguladığı sistemi buraya getirdi. 14 zar atıyorsun bunların 3ü tutsa zaten 5-10 arasında gezersin.
1 tanesini 20ye okutsan tüm maliyeti çıkarıyorsun geri kalan satış direkt kar oluyor.

Bu çizgide gitsinler 2 seneye kalmaz bir senede 60 milyonluk gerçek satış yapan ilk türk kulübü olurlar.
Deli gibi sinirlendiğim nokta burası işte 4 tane 1 milyonluk fizikli eleman getirip 10maç oynatsan herifleri minimum 5 katına satarsın, döngü olur.

Taraftar para getirsin biz harcayalım sağlıklı bir düşünce değil.

Sane konusunda şu an dişimi sıkıyorum kötü bir şey yazmamak için 10 maç olmasını bekliyorum ama hiç ışık yok.

Kayseri maçı da dahil hala bir performans kırıntısı göremedik. Sara'ya fena şekilde öfkelenmeye başladım.

Geçen yıl içerde oynadığımız Göztepe maçından sonra biri bana Sara mı KDB mi dese o akşam net Sara derdim.

Başakşehir kupa maçındaki sakatlıktan sonra bir daha top oynamadı. Arkadaş artık biraz bir şeyler mi yapsan... Şu an geldiği günün çok çok gerisinde.

Apo konusunda bilmiyorum çok fazlada orayı düşünmüyorum çünkü sol stoper oynayacak adam yok şu an takım içinde.

Davinson sola geçip Singo sağa geçse veya tam tersi o tandemde sıkıntı olabilir bilmiyorum her şey hız değil.

Sallai'yi kesmek biraz kötü duracak ama CL maçında Singo sağ bek çıkarsa daha mantıklı olur gibi geliyor.

Sonuçta anamızın ligindeki bir takıma karşı oynamayacağız. Rakip üzerimize daha çok geleceği için Sallai'nin sağ bek performansı ligdeki ile aynı seviyede olmayacaktır.

Orada kar zarar hesabi yapmak lazim..Hoca %90 Apo ve Singo'yla cikip Sallaiyi keser apoyu tutuyor baya..Konudan bagimsiz bu sag sol stoper isi bence fazla abartiliyor birkac mac denesen davinson da goturur orayi..

Sane konusuna gelirsek forumda transfere en cok sevinenlerden biri olarak umidimi kesme noktasina geldim...Abi kac mac oldu artik koskoca Sane'yi taniyamiyorum bu adam genc de degil ki yillarin topcusu bir yerden sonra mucizevi degisim yasamasi da pek olasi degil...
Adamin kariyeri boyunca yaptigi en iyi sey adam gecmek ligdeki dandik bekleri calimlayamiyor aklim duracak artik..

Devre arası Barış'ı kaybetmeyip üzerine 2 veya 3 tane düzgün yabancı takviyesi bizi başka noktaya götürür diye düşünüyorum.

Düzgün takviyeden kastım en az Lemina, Sanchez gibi direkt katkı verebilecek ve yaşı ile atletik performansı uygun olan.

Orada kar zarar hesabi yapmak lazim..Hoca %90 Apo ve Singo'yla cikip Sallaiyi keser apoyu tutuyor baya..Konudan bagimsiz bu sag sol stoper isi bence fazla abartiliyor birkac mac denesen davinson da goturur orayi..

Sane konusuna gelirsek forumda transfere en cok sevinenlerden biri olarak umidimi kesme noktasina geldim...Abi kac mac oldu artik koskoca Sane'yi taniyamiyorum bu adam genc de degil ki yillarin topcusu bir yerden sonra mucizevi degisim yasamasi da pek olasi degil...
Adamin kariyeri boyunca yaptigi en iyi sey adam gecmek ligdeki dandik bekleri calimlayamiyor aklim duracak artik..
Stoper konusunda bende sağa sola çok takılmıyorum ama full atletik stoper kullanmakta çok mantıklı gelmiyor açıkçası.

Apo'nun bazı özellikleri var ve büyük ihtimalle Okan Hoca'da o yüzden tutuyor onu.

Sane konusunda ben demiştim falan demek istemiyorum hala erken kesin konuşmak için ama maliyeti açıklanmadan önce başlığında yazmıştım.

Herkes kadar bu transfere yükselmedim diye çünkü Sane'yi son oynadığı CL maçı İnter eşleşmesinde izledim.

Gerçekten böyle bizdeki gibi bitik oynuyordu ve orada oynayan Kane'i bayağı severim yakından takip ederim.

Ben hiç saha içinde Kane'nin kendi takımından bir oyuncuya bu kadar sert çıkışıp her pozisyondan sonra çıldırdığını görmemiştim.

Sane'ye karşı öyle bir tavrı vardı ayrıca Sane'de sahaya güzelce pislemişti.

Ben dedim kafada Bayern'i bitirmiş ondan böyle falan ama adam biraz futbolu bitirmiş gibi.

Umarım ben yanılırım ama gidişat pek iyi değil. Allah biliyor son durumunu bildiğimden dolayı gelmesini hiç istemedim.

Fakat geldikten sonra ulan dedim bu adam City'de, Bayern'de yıllarca kapalı savunmalara karşı oynadı. Zaha gibi olmaz oyun stili ligde bize çok uyar.

Ama yani şu an hiç ışık vermiyor az biraz kıpırdanması lazım. Umarım takıma alışma sürecindedir yoksa bu maliyetlere çok büyük fiyasko olacak.

130-140 m euro harcayıp sane osi singo uğurcan ilkay mı alınır

Ya da bunların vereceği toplam katkıyı daha az para harcayarak elde edemezmiydik

130-140 m euro harcayıp sane osi singo uğurcan ilkay mı alınır

Ya da bunların vereceği toplam katkıyı daha az para harcayarak elde edemezmiydik

Yazdigin maliyet sadece bonservis sane ve ilkayi cikarirsak

Osi- Singo- Ugurcan aldik o paraya..
Gunumuzde piyasa sapikca bir hal almaya basladi buyuk ligde 15 gol atan adamlara 50 milyon cekiyorlar.. Soyle bir bakinca gercekten daha iyi transferler yapilabilirdi gibi gorunuyor ..Osimheni ayri bir seviye sayiyorum Singo ve Ugurcan 60 milyona geldi yaw tuhaf bir durum..
Eskiden 20-25 milyona harbi iyi topcu alinirdi simdi goruyoruz fener neneye verdi o parayi herif yuruyor sahada.. Veya bizim Sarayi da ornek gosterebiliriz duran top disinda koca bir hic..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt