- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkan heralde2. zat kim
Sane konusunda şu an dişimi sıkıyorum kötü bir şey yazmamak için 10 maç olmasını bekliyorum ama hiç ışık yok.Kesinlikle ..Osi oynarsa İlkay - Yunus- Baris - Lemina- Toreira cikmaliyiz.. Bence 3. İsim de Apo.. Sallai bu kadar formdayken Singoyu sag beke almak mantikli gelmiyor..
Hayatin gerceklerine gelirsek Sane'yi bu mac kesmek imkansiz bence adam sirf Sl icin geldi
Sertac galiba tam cikaramadim2. zat kim
Erkan yılmaz.2. zat kim
bugün ki fb maçından sonra lig için soru işaretlerim kalmadı
hakem olayıda bitti bugün itibari ile
muhtemelen iki hakemde şutingen olacak!
kimsenin tahammülü kalmadı artık
bjkliler bile tepki veriyorsa işimize gelir
şerefsizler 3 sene sonea ilk defa tepki gösterdiler (kendileri ümitli diye)
bu maç iyi oldu iyi
fb tam düşündüğüm gibiydi
şimdi muhtemelen bunlar takım içide karışacak
özellikle mert-kerem
brezilyalılar ve diğerleri diye
çok müsaitler buna
Erkan2. zat kim
Şunu görmüyor mu acaba.Yunus Tottenham maçında mükemmel oynadı. Genel olarak Avrupa arenasında Osimhenle beraber en iyi adam ikisiydi geçen sene.
Son kısımda düşme sebebimiz yine gereksiz baskıyla yorulma kaynaklıydı.
Tff denen iblis oluşum altyapıdan çıkan yabancı statüsünde sayılmayacak dediği anda bu işi çözmüş olursun.Galiba 10-15 milyon euroluk topçu asla almayacaksın. Bu fiyat bandındaki genç yeteneklerden bi şey olmuyor.
Ya Romulo gibi gidip köy turnuvasında oynarken bulup getireceksin bi çocuğu döner ekmek fiyatına
Ya da en aşşa 25 verip göz önündeki bi yabancıyı getireceksin
18'e Nene'yi almak yerine bu paraya eminim ki 5 tane Brezilya'dan genç kanat oyuncusu bulur alırsın gencecik alt liglerden, içlerinden 4 tanesi çöp çıksa 1 tanesi tutar 50-60 milyon euroluk topçun olur.
Sane konusunda şu an dişimi sıkıyorum kötü bir şey yazmamak için 10 maç olmasını bekliyorum ama hiç ışık yok.
Kayseri maçı da dahil hala bir performans kırıntısı göremedik. Sara'ya fena şekilde öfkelenmeye başladım.
Geçen yıl içerde oynadığımız Göztepe maçından sonra biri bana Sara mı KDB mi dese o akşam net Sara derdim.
Başakşehir kupa maçındaki sakatlıktan sonra bir daha top oynamadı. Arkadaş artık biraz bir şeyler mi yapsan... Şu an geldiği günün çok çok gerisinde.
Apo konusunda bilmiyorum çok fazlada orayı düşünmüyorum çünkü sol stoper oynayacak adam yok şu an takım içinde.
Davinson sola geçip Singo sağa geçse veya tam tersi o tandemde sıkıntı olabilir bilmiyorum her şey hız değil.
Sallai'yi kesmek biraz kötü duracak ama CL maçında Singo sağ bek çıkarsa daha mantıklı olur gibi geliyor.
Sonuçta anamızın ligindeki bir takıma karşı oynamayacağız. Rakip üzerimize daha çok geleceği için Sallai'nin sağ bek performansı ligdeki ile aynı seviyede olmayacaktır.
Stoper konusunda bende sağa sola çok takılmıyorum ama full atletik stoper kullanmakta çok mantıklı gelmiyor açıkçası.Orada kar zarar hesabi yapmak lazim..Hoca %90 Apo ve Singo'yla cikip Sallaiyi keser apoyu tutuyor baya..Konudan bagimsiz bu sag sol stoper isi bence fazla abartiliyor birkac mac denesen davinson da goturur orayi..
Sane konusuna gelirsek forumda transfere en cok sevinenlerden biri olarak umidimi kesme noktasina geldim...Abi kac mac oldu artik koskoca Sane'yi taniyamiyorum bu adam genc de degil ki yillarin topcusu bir yerden sonra mucizevi degisim yasamasi da pek olasi degil...
Adamin kariyeri boyunca yaptigi en iyi sey adam gecmek ligdeki dandik bekleri calimlayamiyor aklim duracak artik..
130-140 m euro harcayıp sane osi singo uğurcan ilkay mı alınır
Ya da bunların vereceği toplam katkıyı daha az para harcayarak elde edemezmiydik